Ads Top

Δε θα κρατήσει Γκαρσία ο Μαρινάκης - Παίρνει τον τίτλο ο καλύτερος κόουτς - Ούτε σε 500 ο ΠΑΟΚ!


Άψογος ο Ουζουνίδης, έτσι έσβησε τον Ολυμπιακό.


Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός. Και είναι έτσι εδώ και 2 μήνες. Ο προπονητής αυτός έχει κριθεί για εμένα. Επειδή γνωρίζω τη δουλειά, οι 2 μήνες είναι αρκετοί για να τον κρίνεις. Δεν έχει δείξει τίποτα. Χειρότερος έγινε ο Ολυμπιακός. Έχει ευθύνες ο προπονητής αυτός. Δεν βλέπω καλά γυμνασμένη την ομάδα, τη βλέπω μπερδεμένη, χωρίς τακτική, οι συνθέσεις που κατεβάζει δεν μου αρέσουν, οι αλλαγές που κάνει δεν μου αρέσουν, τώρα με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να παίξει από την αρχή ο Μάριν, δεν θα πω για Φορτούνη, ήταν ντεφορμέ.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με το πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός στήθηκε έξυπνα και ήταν καλά οργανωμένος. Ήταν πιο δουλεμένη ομάδα. Παρά τα τεράστια προβλήματα που έχει, παρ' ότι είναι απλήρωτοι, παρ' ότι έχουν χάσει τόσους παίκτες. Είχα πει και πριν το ματς ότι έχει ανέβει στην εκτίμησή μου ο Ουζουνίδης για τον τρόπο που διαχειρίζεται αυτό το υλικό.

Έπαιξε ένα 4-4-2 καλό. Πήρε τον Κουλιμπαλί από δεξί μπακ, έξυπνα τον έκανε δεξί χαφ, έσβηνε τον Χατζισαφί. Και είχε πίσω τον Γιόχανσον. Και από αριστερά είχε βάλει τον Λουντ να κάνει τον εργάτη πάνω στον Ομάρ και είχε τον Ινσούα πίσω να τον βοηθάει.

Και έβαλε τον Κάτσε τον τρεχαλατζή μαζί με τον Τζανδάρη να παίζουν καλύτερα από Ρομαό και Ταχτσίδη οι οποίοι είναι αργοί.

Μένει με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός στο 60', τρώει και το γκολ με το πέναλτι ταυτόχρονα, και εκεί λειτουργεί άψογα ο Ουζουνίδης. Βάζει στόπερ στη θέση του αποβληθέντα στόπερ, βγάζει τον Δώνη που δεν είναι επιθετικός και βάζει τον Μουνιέ που πήγε καλά, βάζει και τον Χατζηγιοβάννη μετά, δεν είναι το παραμύθι πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και ισοφάρισε, είναι ότι πήγαινε για ισοφάριση με δέκα παίκτες, το έβλεπες. Ο Ολυμπιακός καμία αντίδραση...

Ο προπονητής αυτός δεν έχει δείξει τίποτα. Δεν έχει πάρει ούτε ένα δύσκολο ματς. Μιλάμε για πρωτοφανή αποτυχία. Πάει στην Τρίπολη και κάνει παλαβά και δεν νικάει. Μετά με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα κάνει παλαβά και χάνει. Με τον Ατρόμητο δεν νικάει. Τώρα δεν νικάει. Στο Κύπελλο δεν νικάει την ΑΕΚ σε δύο ματς και αποκλείεται. Από το κακό στο χειρότερο πάει. Ούτε έναν παίκτη δεν έχει βελτιώσει. Δεν τον βλέπω αυτόν να μένει μετά το καλοκαίρι. Θα πάρει μέτρα ο Μαρινάκης.

Ο καλύτερος προπονητής στο πρωτάθλημα θα πάρει τον τίτλο. Ο Χιμένεθ. Και λέω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος λίγο μετά τις αρχές της σεζόν. Η ΑΕΚ παίζει πιο λογική μπάλα από όλους. Κάνει τα βασικά του ποδοσφαίρου και τα κάνει σωστά με μέτριους παίκτες. Είναι η πιο δουλεμένη και σοβαρή ομάδα. Λίγες δυνατότητες αλλά τις κάνει στο 100% του όσο μπορεί.

Και ο Σάββας Παντελίδης έχω πει ότι μου αρέσει ως προπονητής. Έκανε μεγάλη πλάκα στον ΠΑΟΚ. Ούτε σε 500 χρόνια δεν θα πάρει πρωτάθλημα είχα πει πολλές φορές αυτά τα χρόνια. Δεν έχουν μυαλό εκεί. Από την κορυφή ως τους φιλάθλους δεν ξέρουν μπάλα. Αντίθετα στην ΑΕΚ ξέρουν μπάλα, είναι πονηροί. Μέσα σε μια βδομάδα αυτοκτόνησαν στον ΠΑΟΚ. Τρως 3 γκολ στην Τρίπολη και θες πρωτάθλημα; Αυτοί πιο πολύ ασχολούνται με την εξέδρα παρά με το ποδόσφαιρο. Πάντα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.