Ads Top

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από άνθρωπο του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Πιθανό να…»




Τις εντολές του Ιβάν Σαββίδη προς άπαντες ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την Κυριακή (25/2) αποκάλυψε ο υπεύθυνος Ασφαλείας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ηλίας Γεροντίδης.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας, ενόψει του μεγάλου «ραντεβού» της Κυριακής, φιλοξενήθηκε στον στον ρ/σ Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι παρών εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο ενδεχόμενο τιμωρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις εντολές Σαββίδη για να διεξαχθεί απρόσκοπτα ο αγώνας, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για πιθανές... προβοκάτσιες!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Φτάσαμε σχεδόν στο τέλος, από δω και στο εξής κάθε ματς πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Οι συμπεριφορές των φιλάθλων πρέπει να είναι κόσμιες, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για προβοκάτσιες και οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει ζημιά”.

Για το αν γνωρίζει για πιθανή έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα: “Δεν γνωρίζω κάτι αλλά το ίδιο είναι είτε έρθει είτε δεν έρθει. Μοναδικός μας στόχος είναι να διαφυλάξουμε αυτό το παιχνίδι σαν κόρη οφθαλμού. Δε χωρούν ήξεις-αφίξεις, οι τιμωρίες είναι συγκεκριμένες και σκληρές. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί”.

Για τις πιθανότητες τιμωρίας του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που συμβεί κάτι το μεμπτό: “Για αυτό ακριβώς πρέπει να έχουμε τεταμένη την προσοχή ακόμα και στον διπλανό μας για πιθανές προβοκατόρικες ενέργειες ώστε να παρθούν πρωτοβουλίες από όλους για την αποφυγή τους”.

Για το αν φοβάται πιθανή προβοκάτσια: “Φοβόμαστε για όλα. Είναι πιθανό να υπάρξουν περίεργες καταστάσεις”.

Για το αν υπάρχει εντολή Σαββίδη για αυξημένη προσοχή στο ντέρμπι: “Οι εντολές του κ. Σαββίδη απέναντί μας είναι σαφείς. Θα πρέπει να προσέχουμε το κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε τρομερά μέτρα και πρωτοβουλίες ώστε να μη συμβεί τίποτα απολύτως. Το ξέρει και ο ίδιος ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Για αυτό όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Εμείς μπορεί να κάνουμε ό,τι καλύτερο αλλά αν και οι φίλαθλοι δε συνεργαστούν, μπορούν να τινάξουν τα παιχνίδια στον αέρα”.

Για τον κόσμο που θα έρθει την Κυριακή στην Τούμπα: “Θα πρέπει να έχουν κόσμιες συμπεριφορές μέσα σε φίλαθλο πνεύμα. Όχι πέταγμα κροτίδων και αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.