Ads Top

«Τρέμουν στην Αθήνα τη γιγάντωση του ΠΑΟΚ - Αδιανόητο τι έκαναν στη Λαμία για να τον τιμωρήσουν»



Έχω προειδοποιήσει ότι, ο επικοινωνιακός πόλεμος σε βάρος του ΠΑΟΚ, θα είναι… τοξικός. Θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε τερατουργήματα. Όσο το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος και ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα αυξάνοντας τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, θα γίνουμε μάρτυρες φοβερών καταστάσεων.


Είναι πρωτόγνωρο το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του ΠΑΟΚ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο, έχει προκαλέσει πανικό στους αντιπάλους του. Η γιγάντωση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και η μεταφορά της ποδοσφαιρικής πρωτεύουσας, από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, έχει αναστατώσει το ποδοσφαιρικό κύκλωμα.

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, τους χάλασε την συνταγή. Τα δεδομένα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη αλλάζουν. Στην ιδέα και μόνο… σεληνιάζονται. Ένας καλά πληρωμένος στρατός από ανθρώπους των media και όχι μόνο, έχει αναλάβει εργολαβικά να στήσει ανάχωμα στο δρόμο του ΠΑΟΚ προς την κορυφή.

Τεράστια ποσά έχουν επενδυθεί στον αγώνα κατά του ΠΑΟΚ. Προσέξτε. Το θέμα τους δεν είναι ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να ΜΗΝ το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος της τεράστιας επένδυσης που έχει γίνει. Διαπιστώνοντας ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν» τον Δικέφαλο αγωνιστικά ή παρασκηνιακά, εστιάζουν στον αποπροσανατολισμό της ασπρόμαυρης κοινής γνώμης και ποντάρουν στην εσωστρέφεια που μπορεί να προκαλέσει μια ενδεχόμενη αποτυχία.

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν για να ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (ανεξάρτητα αν πέσει στο κενό), η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως ευνοημένος από την διαιτησία, τα εκατοντάδες ανυπόστατα άρθρα λάσπης σε βάρος του Δικεφάλου και των στελεχών του, δεν είναι προϊόν αδέκαστης δημοσιογραφίας.

Είναι η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για να χαθεί η συγκέντρωση του οργανισμού. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Δικέφαλος ένα πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια και να δημιουργήσει τη βάση για να χτίσει μια ποδοσφαιρική αυτοκρατορία τα επόμενα χρόνια, αποτελεί τον εφιάλτη των βολεμένων (κάθε είδους και ειδικότητας).

Θα πολεμήσουν με λύσσα μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι τι αντανακλαστικά θα δείξει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Δεν αναφέρομαι στην ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από την ΠΑΕ. Τα στελέχη του Δικεφάλου –είμαι σε θέση να έχω σαφή εικόνα του τρόπου λειτουργίας τους- έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Ο στόχος των αντιπάλων και των εχθρών του ΠΑΟΚ, θα επιτευχθεί μόνο στην περίπτωση που βρούνε πρόσφορο έδαφος μέσα στον ίδιο τον οργανισμό. Με κανένα άλλο τρόπο δεν θα καταφέρουν να ανακόψουν την ορμή του ΠΑΟΚ προς την κορυφή.

Δεν θα κουραστώ να επισημαίνω τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ μέχρι την επίτευξη του στόχου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει αδύναμος κρίκος στην ασπρόμαυρη αλυσίδα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι υπόθεση όλων. Ο τεράστιος βαθμός δυσκολίας, θα κάνει την επιτυχία ακόμα πιο γλυκιά.

Κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ μπαίνει στο μικροσκόπιο. Κάθε φάση αναλύεται. Αντίθετα τα παιχνίδια και οι φάσεις των αντιπάλων, είναι αδιάφορες. Το κοινό μέτωπο δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μην έρθει το πρωτάθλημα στην Τούμπα.

Στη Λαμία έστειλαν… χορηγούμενο άνθρωπο τους, με κάμερα και φωτογραφική μηχανή για να καταγράψει τα πάντα. Έμειναν με την όρεξη. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ. Θα γίνουμε μάρτυρες φοβερών καταστάσεων. Θέλουν να μας… μαυρίσουν την ψυχή. Να μας στερήσουν το δικαίωμα στη χαρά. Δεν ξέρουν ότι, έχουμε μαυρίσει μόνοι μας την ψυχή μας. Δεν χρειαζόμαστε την… βοήθεια τους. Όσο για την χαρά; Κανείς δεν μπορεί να την στερήσει από τον ΠΑΟΚτσή. Άντεξε 33 χρόνια. Λίγες εβδομάδες ακόμα δεν θα αντέξει;

Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο!

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.