Ads Top

Μαρτυρία-αποκάλυψη για Γκαρσία από γιατρό! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο καρδιοχειρούργος, Βασίλης Χαλβατζούλης, που επί 15 χρόνια αποτέλεσε τον επιστημονικό διευθυντή του Διαβαλκανικού Κέντρου, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της χθεσινοβραδινή εισαγωγής του τεχνικού του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, και των εξετάσεών του μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο της Τούμπας.


Ο κ. Χαλβατζούλης μίλησε στο «Epsilon TV» και τόνισε –μεταξύ άλλων- ότι οι εξετάσεις του Ισπανού προπονητή ήταν καθαρές, ωστόσο παρέμεινε στο νοσοκομείο επειδή ανέφερε συμπτώματα ζάλης.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο κ. Γκαρσία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρωί προτού συμπληρωθεί το υποχρεωτικό 12ωρο της παραμονής του, αφού υπέγραψε πως είναι καλά.

Αναλυτικά:

"Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν παρών, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Όσκαρ Γκαρθία. Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο", είπε αρχικά για να συνεχίσει: "Οι εξετάσεις όλες -και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του- ήταν εντελώς φυσιολογικές. Αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση".

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού, πρόσθεσε πως: "Μίλησα με τους γιατρούς. Μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι... Αλλά επειδή ανέφερε ενοχλήματα ζάλης και πόνου, πονοκεφάλου, έγινε προληπτική εισαγωγή "με συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης”. Οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές, το κατάλαβε αυτό, ενημερώθηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, δηλαδή σε όποιο εργαστηριακό έλεγχο έγινε μέσα στο νοσοκομείο ήταν όλα αρνητικά. Ακτινογραφία αρνητική, αξονική, δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο τραύμα που να ενοχλεί, που σημαίνει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να το υπομείνει".

Στη συνέχεια ο κ. Χαλβατζούλης, είπε: "Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο κύριος Γκαρθία έφυγε το πρωί χωρίς να περάσει το 12ωρο που συνέστησαν οι γιατροί ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση. Έφυγε κατά τις 8.30 το πρωί, υπέγραψε ο ίδιος, είπε "είμαι καλά" και έφυγε... Χωρίς να πάρει εξιτήριο... Δεν πήρε κάτι στο χέρι, είπε "υπογράφω και φεύγω, είμαι καλά". Έφυγε μόνος του. Δεν έκλεισε το 12ωρο μέσα στο νοσοκομείο, έφυγε στις 8.30... το πρωί είχα ενημέρωση ότι υπέγραψε μόνος του, οικειοθελώς, το εξιτήριο και έφυγε".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το γεγονός πως αν ήταν σε θέση ο Όσκαρ Γκαρθία να επιστρέψει στο γήπεδο, να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι σύμφωνα με την εικόνα που σχηματίσατε, απάντησε: "Προσωπική μου άποψη είναι, ναι! Όταν, όμως, ο άρρωστος σου λέει ότι έχω ζάλη και θέλω να μείνω, είσαι υποχρεωμένος να τον κρατήσεις. Τα υποκειμενικά ενοχλήματα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει ο γιατρός", κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο


sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.