Ads Top

Ετοιμάζει εκπλήξεις εν όψει ΠΑΟΚ ο Γκαρσία!


Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην Τούμπα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 19.30 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.


Ο Όσκαρ Γκαρσία καταστρώνει τα πλάνα του για το σπουδαίο παιχνίδι και οι τελευταίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να προχωρήσει σε επιλογές-έκπληξη για το την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφού σκέφτεται να μην συμπεριλάβει τους Φορτούνη και Μάριν στο αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, συνεπώς κάθε εκτίμηση μεταφέρεται με επιφύλαξη, ωστόσο τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για σύστημα 4-2-3-1, με τους επικρατέστερους για την ενδεκάδα να είναι οι παρακάτω.

Τερματοφύλακας ο Προτό, με τον Μποτία στα στόπερ, παρτενέρ του οποίου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι ο Σισέ, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερό ο Χατζισαφί.

Στο κέντρο προβάδισμα έχουν ο Ταχτσίδης με τον Ρομαό και τον Οφόε σε ρόλο «δεκαριού». Δεξιά πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Πάρντο και αριστερά ο Μιραλάς, με σέντερ φορ τον Ανσαριφάρντ.

Όσο για τους Μάριν και Φορτούνη, ο πρώτος φέρεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει μεταξύ των δύο, ενώ ο δεύτερος σίγουρα δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των «φαβορί» για την ενδεκάδα.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Παπέ Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.