Ads Top

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό με Μπράουν



Ο Βασίλης Σπανούλης με τους 25 πόντους και τις 9 ασίστ κόντρα στη Βαλένθια έκανε την καλύτερή του εμφάνιση την τελευταία τριετία. Ήταν αρκετή ώστε να έρθει η νίκη με τους Ισπανούς και να γίνει ένα ακόμη βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν είναι αρκετός, όμως, ο Βασίλης Σπανούλης από μόνος του, προκειμένου να γίνει από δω και πέρα η υπέρβαση σε Α1 και Ευρωλίγκα.


Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και φέρνει στην Ελλάδα τον πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς, Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός άσος θα πάρει χρόνο από τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Μπράιαν Ρόμπερτς και θα είναι εκείνος, που μαζί με τον «V-Span» και τον Γιάνις Στρέλνιεκς θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην περιφέρεια των Πειραιωτών.

Αυτό που ρωτάνε πολλοί είναι αν μπορούν να παίξουν στην ίδια πεντάδα ο Μπόμπι Μπράουν με τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Σαφώς και μπορούν. Εχουν θέμα αμυντικό, αλλά την ίδια ώρα έχουν και οι αντίπαλοί τους πρόβλημα, αφού μιλάμε για δύο παίκτες με τεράστιο επιθετικό ταλέντο. Και όπως και να το κάνουμε το μπάσκετ πλέον κρίνεται περισσότερο από την επίθεση παρά από την άμυνα.

Ο Μπόμπι Μπράουν έρχεται σήμερα και θα φουλάρει τις μηχανές ώστε να είναι πανέτοιμος με τον Παναθηναϊκό. Εχει να παίξει από τις 4 Ιανουαρίου και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει το πραγματικό του πρόσωπο. Οι Πειραιώτες δεν τον βλέπουν ως... Μεσσία, αλλά ως τον άνθρωπο,που θα δώσει τα πράγματα που δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Μπράιαν Ρόμπερτς με τον Χόλις Τόμπσον.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.