Ads Top

«Γι' αυτό δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο - Τι... με ανησυχεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ»



Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και έδωσε τις εκτιμήσεις του για το παιχνίδι.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Εκτός του ότι παίζουν δύο μεγάλες ομάδες, είναι και ένα ματς καθοριστικής σημασίας και βαθμολογικά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για το αν θεωρεί πως η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες αντικατοπτρίζει και την αγωνιστική διαφορά: «Η χρονιά για τον Ολυμπιακό είναι παράξενη όσον αφορά τη φόρμα του. Ο ΠΑΟΚ από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά δείχνει πιο δυνατός, σφιχτός, καλός δημιουργικά και πετυχαίνει εύκολες νίκες. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν βαθμολογικά αντικατοπτρίζεται η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για τον τίτλο: «Θα έδινα ένα προβάδισμα 51-49 υπέρ του ΠΑΟΚ, με τη λογική ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι ο πρωταθλητής και ξέρει να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, όμως, τέτοια παιχνίδια είναι απρόβλεπτα. Πριν μερικές εβδομάδες είδαμε μια τέτοια κατάσταση στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Είδατε πώς εξελίχθηκε το ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν την κατάσταση σε ένα παιχνίδι».

Για το τι είδους παιχνίδι περιμένει: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα είναι ο Ολυμπιακός, ποια τακτική θα ακολουθήσει. Ο νέος προπονητής που ήρθε τώρα στο ξεκίνημά του προσπάθησε να παίξει όταν πρωτοήρθε πιο σφικτά, και κόντρα στην ΑΕΚ έπαιξε με τρεις κεντρικούς μέσους για να τη μπλοκάρει. Δεν το κατάφερε. Μετά άλλαξε λογική, έγινε πιο επιθετικογενής. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει κυρίως την πρωτοβουλία και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει σε κάποιες αντεπιθέσεις να χτυπήσει τον αγώνα. Αυτή πιστεύω ότι θα είναι η εικόνα του αγώνα, όσο τουλάχιστον το σκορ είναι 0-0. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί να δούμε απρόβλεπτες καταστάσεις».

Για το βασικό αγωνιστικό ατού του ΠΑΟΚ: «Έχει πολύ καλά φουλ μπακ ο ΠΑΟΚ και εννοώ τους Βιεϊρίνια, Μάτος. Από τη στιγμή που παίζουν και οι δύο, και επειδή είναι ικανοί επιθετικά, μπορούν να δημιουργούν απειλητικές καταστάσεις στον αντίπαλο. Αυτό, βεβαίως, μπορεί να αποδειχθεί και μπούμερανγκ κόντρα σε καλές ομάδες. Από τις πτέρυγες, επομένως, και ειδικά με τις βοήθειες των πλάγιων είναι πολύ επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ».

Για τον ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θα επιδίωκε να μπλοκάρει αν ήταν ο ίδιος προπονητής: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσεις. Αν μπεις σε αυτήν την λογική, πρέπει να μπλοκάρεις πολλούς. Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ έτσι».

Για το αν ενδεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού δίνει στον ΠΑΟΚ πλεονέκτημα για τον τίτλο: «Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, θα είναι καθοριστικής σημασίας. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να καλύψει τη διαφορά. Δεν απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμη ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θα μετρήσει διπλά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δείχνουν πως μπορούν να καθαρίζουν εύκολα ή δύσκολα τους αντιπάλους τους εντός και εκτός έδρας. Επομένως, το μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι καθοριστικό. Θα μετρήσει διπλά».

Για το ποιος θα είναι ο νικητής στα δύο ντέρμπι: «Δεν θα μπορούσα να κάνω κάποια πρόβλεψη. Στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας και φόρμας. Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν μπορώ να πω κάτι από τώρα. Το παιχνίδι θα γίνει μετά από 2-3 εβδομάδες. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση θα είναι οι ομάδες. Η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεν ξέρω τι προβλήματα θα έχει και πώς θα παρουσιαστεί».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.