Ads Top

Ξεκινούν «πόλεμο μέχρι τέλους» λόγω ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι – Ποιον θέλουν να… τελειώσουν!



Εμοιαζαν ήρεμα τα πράγματα, όσον αφορά στον Ολυμπιακό και την ΕΟΚ μέχρι, που ήρθε το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.


Εκεί, οι Πειραιώτες θεώρησαν ότι οι διαιτητές αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του ματς και έτσι αποφάσισαν και πάλι να ανοίξουν πόλεμο με την ομοσπονδία. Οχι ότι η κόντρα τους είχε πάψει να υφίσταται, αλλά κάπου η ιστορία είχε ηρεμήσει.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κατακεραυνώνει την ΕΟΚ, σχετικά με τον αποκλεισμό των κ.κ Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτή είναι μία ακόμη κίνηση των «ερυθρόλευκων», στον πόλεμο, που αρχίζει και πάλι να φουντώνει κατά της ελληνικής ομοσπονδίας και του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν οι διαιτητές του τελικού με την ΑΕΚ αδικήσουν τους «ερυθρόλευκους»! 'Η τέλος πάντως θεωρήσουν αυτοί ότι τους αδίκησαν οι διαιτητές.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αλλάξει το καθεστώς στην ομοσπονδία. Να μην υπάρχει σε αυτή Βασιλακόπουλος και οι υπόλοιποι παράγοντες, που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι αυτοί οι άνθρωποι πάντα παίζουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Και αν δεν αλλάξει αυτό, όπως λένε, δεν θα ησυχάσουν.

Για αυτό το λόγο έβγαλαν την ανακοίνωση σήμερα, για αυτό το λόγο θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό από δω και πέρα. Η αντεπίθεσή τους, όπως ακούγεται, δεν θα έχει προηγούμενο, ώστε κάποια στιγμή να γίνει η επιθυμία τους πραγματικότητα και να υπάρξει άλλη ηγεσία στην ΕΟΚ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.