Ads Top

«Μπουρλότο» για το ντέρμπι - Ποιον «φοβούνται» στην Τούμπα και ποιον «καρφώνουν»!



Σε αναβρασμό βρίσκονται στον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα, το οποίο μπορεί να μην βγάζει πρωταθλητή, ωστόσο σίγουρα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία και την εξέλιξη του πρωταθλήματος.


Στον Δικέφαλο πάντως υπάρχει έκδηλη ανησυχία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αγωνιστικούς και μη και αυτό επιβεβαιώνεται με τις ανακοινώσεις και το κλίμα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες πέριξ της Τούμπας.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες, ειδικά μετά τα Γιάννινα και την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, προσπαθούν να πείσουν τους οργανωμένους να μην ανάψουν ούτε καπνογόνο αφού κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας, ενώ παράλληλα φοβούνται και προβοκάτσιες, όπως δήλωσε δημόσια ο υπεύθυνος ασφαλείας της Τούμπας.

Ανησυχία όμως υπάρχει και στο αγωνιστικό – διαιτητικό κομμάτι, καθώς μπορεί η επιλογή του Αρετόπουλου να μην τους… χαλάει, αν και θεωρούν πως είναι περισσότερο για να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην γκρινιάζει ο Ολυμπιακός, αλλά η παρουσία του επόπτη Κωστάρα σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού πιστεύουν πως έχει κάνει αρκετά λάθη σε άλλους αγώνες.

Και επειδή πολλά ακούγονται για την… εύνοια της διαιτησίας που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος, από την Θεσσαλονίκη σχολίαζαν εδώ και μέρες, πως κάποιοι στο παρελθόν σήκωσαν κούπες με τους επόπτες και προφανώς δεν αναφέρονταν στον Ολυμπιακό...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.