Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις με... σκούπα και «σωτήρα» - Φουλ οι μηχανές από Αλαφούζο-Γιαννακόπουλο



Oι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε όλους τους τομείς, καθώς χθες έγιναν δύο απολύσεις στο τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ.


Μάλιστα, πολλοί συνδέουν τα τελευταία «διαζύγια» με τη διάθεση που φαίνεται να υπάρχει στη διοίκηση να «καθαρίσει» η ομάδα από την προηγούμενη κατάσταση. Γι’ αυτό λέγεται ότι υπάρχει πρόθεση μιας ριζικής ανανέωσης, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Την ίδια στιγμή που ο μοναδικός που παραμένει ακλόνητος στη θέση του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην ομάδα και τι αποφάσεις παίρνονται στα διοικητικά, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ώστε τούτη τη στιγμή να επικεντρώνεται στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός «πονηρεύει» αρκετούς σχετικά το μέλλον του Έλληνα προπονητή στην ομάδα.

Περί επενδυτή...

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει δραστήριος, όπως έχουμε ξαναγράψει, προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, χωρίς να σημαίνει ότι ο νυν μεγαλομέτοχος θα έχει ενεργό ρόλο στο «αύριο» του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, όπως φαίνεται και από τις κινήσεις του, επιθυμεί να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, προκειμένου να παραμείνει ο σύλλογος «ελκυστικός» προς κάθε σοβαρό ενδιαφερόμενο.

Στο μεταξύ, οι φήμες εξακολουθούν να αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει στο παρασκήνιο και πως αυτός είναι που ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για να «μπει» στην «πράσινη» ΠΑΕ. Μάλιστα, λέγεται ότι το αφεντικό της ΚΑΕ δε θα είναι μόνο του και πως θα έχει στο πλευρό του δυνατούς «συμπαίκτες», που δε θα έχουν όμως σχέση με την Κίνα ή το Χονγκ Κονγκ, όπως έχει κυκλοφορήσει.

Η «αλήθεια» σε αυτή την υπόθεση, είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει επόμενη μέρα και μάλιστα βιώσιμη, χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «εμπλεκόμενο», αν μιλάμε πάντα για επενδυτές από την Ελλάδα.

Όσον αφορά το θέμα Μπεργκ και την καθυστέρηση της πληρωμής από την Αλ Αϊν, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η «πράσινη» ΠΑΕ δεν έχει στείλει κανέναν απεσταλμένο στο Ντουμπάι, προκειμένου να γίνουν διαπραγματεύσεις για την  καταβολή της δόσης από τη μεταγραφή του Σουηδού. Μπορεί να υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης ως πρόθεση, ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κανένα ταξίδι με σκοπό να γίνουν επαφές με τους Άραβες, αν και ως γνωστόν στο Τριφύλλι «καίγονται» για χρήματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.