Ads Top

Χαμός στον ΠΑΟ - Ποιος έγραψε την ανακοίνωση, ποιοι το πήραν πάνω τους, πού θα το φτάσουν!


Σε τεντωμένο σχοινί κρέμονται τα πάντα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, καθώς τη στιγμή που φουντώνουν τα σενάρια για τον υποψήφιο επενδυτή, γίνεται όλο και πιο βαρύ το κλίμα στο Κορωπί.


Την Παρασκευή υπήρξε άλλωστε και η οργισμένη ανακοίνωση των παικτών, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr γράφτηκε από άνθρωπο εκτός ομάδας και στην οποία οι Πράσινοι έκαναν λόγο για κοροϊδία από πλευράς διοίκησης και προειδοποιούσαν πως εφόσον δεν πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα, τότε θα προχωρήσουν σε δραστικές ενέργειες.


    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους από την αρχή της εβδομάδας για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και το έκαναν πράξη με πρωτοβουλία των παλαιότερων, οι οποίοι ήταν και αυτοί που έτρεξαν το θέμα μέχρι να βγει στη δημοσιότητα.


Η αντίδραση της διοίκησης μπορεί να ήταν άμεση σε αυτή την κίνηση, αφού ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Κορωπί και υποσχέθηκε ξανά στους παίκτες ότι θα πληρωθούν την 1η Μαρτίου, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα αποδυτήρια πλέον… βράζουν!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έπεισε τους αρχηγούς με όσα τους μετέφερε και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το κλίμα παραμένει βαρύ και εφόσον δεν δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους τις επόμενες ημέρες, τότε θα κάνουν όντως πράξη τις απειλές τους.

Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι, εφόσον δεν πληρωθούν ένα μέρος των οφειλών τους την πρώτη του νέου μήνα, να κάνουν απεργία.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.