Ads Top

Κωστής Ραπτόπουλος:«Δεν έπιασε με Πέλκα, λες και έπαιζε ξερή ο Πρίγιοβιτς - Σαν τον Μίνο ο Ασίγκμπα»!



Όσο άντεξε η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο, άντεξε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε από τον κεντρικό του άξονα καμία βοήθεια. Ο Μαουρίτσιο και ο Κάνιας ήταν πάρα πολύ κακοί. Η Λαμία θα μπορούσε να κάνει ζημιά αλλά κουράστηκε γιατί δεν μπόρεσε να βγάλει κόντρα επιθέσεις. Ήταν συνέχεια κλεισμένη μέσα.






Αυτό ήταν το κλειδί

Το γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του οφείλεται στην αγωνιστική άνοδο του Μαουρίτσιο στο δεύτερο ημίχρονο. Για μένα το κλειδί ήταν αυτό. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, περιμένεις από την πίσω γραμμή να σε βοηθήσει επιθετικά.

Επίσης να πω, ότι επειδή ήταν πολύ καλά πιασμένοι και ο Μπίσεσβαρ και ο Πέλκας και ο Μακ, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν και το σουτ από μέση απόσταση και την πλάγια διείσδυση. Δεν είναι δυνατόν να σεντράρεις για να βρεις τον Πρίγιοβιτς. Χρειάζεσαι και άλλου είδους ενέργειες.

Επειδή ο Πέλκας είναι δεύτερος σέντερ φορ παρά δεκάρι, μπλοκάρισαν τον Μπίσεσβαρ που έκανε την κίνηση προς το κέντρο, για να πάρει ο Βιεϊρίνια τον ρόλο του φουλ μπακ. Αυτή η κίνηση δεν βγήκε. Δηλαδή κάνω την κινηση από αριστερά σαν δεκάρι, ανεβαίνει όλη την πλευρά ο Βιεϊρίνια, πάει ο Πέλκας πιο σέντερ φορ ούτως ώστε να δημιουργηθεί υπεραριθμία στην περιοχή του αντιπάλου. Αυτό δεν έπιασε γιατί δεν μπήκε καθόλου σε αυτόν το ρόλο ο Μπίσεσβαρ.

Ο Πέλκας σαν δεκάρι δεν έπιασε. Αυτά άλλαξαν, όταν δεν είχε άλλες αντοχές η Λαμία. Δεν ενόχλησε τον ΠΑΟΚ με ταχύητατες αντεπιθέσεις γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία του Κάνιας και του Μαουρίτσιο. Δεν χτύπησε από εκεί. Δεν το είδε ο Τεννές; Δεν είχε δυνάμεις; Δεν γνωρίζω... Μοιραία με την πάροδο του χρόνου θα ερχόταν το πρώτο γκολ.

Καμπανάκι στο κέντρο

Έτσι συμβαίνει σε αυτά τα ματς. Αν μπει στην αρχή, μπορεί να λήξει 6-0. Αν μπει όπως τώρα το ματς βγαίνει under. Έτσι όπως βλέπω τη φόρμα του ΠΑΟΚ, τον παρομοιάζω με τον δρομέα στα δύο τρίτα της διαδρομής και έχει ανάσες να φουλάρει. Έχει αναπνοές και δεν μπορεί να σκαλώσει κάπου.

Παρ' όλα αυτά, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τις θέσεις “6” και “8”. Εκεί ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα και φάνηκαν ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Σαν τον Μίνο ο Ασίγκμπα

Ο μοιραίος παίκτης της Λαμίας ήταν ο Ασίγκμπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αλάνθαστος, ο ηγέτης της άμυνας. Μοιάζει με ραδιοφωνικό παραγωγό που την πρώτη ώρα είναι άριστος, καταπληκτικός και τη δεύτερη αρχίζει τα σαρδάμ. Σαν τον Μίνο ένα πράγμα...

Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι δύο πράγματα, πρώτον βοήθεια επιθετική από το εξάρι και το οχτάρι σου και δεύτερον μεγαλύτερη συμμετοχή από το σέντερ φορ. Ο Πρίγιοβιτς έπαιζε λες και έπινε τσάι στο Κολωνάκι με τον Ανέστη Αναστασιάδη και λες είχαν αρχίσει την ξερή. Την έβγαλαν ανίδρωτοι. Θα μπορούσαν δηλαδή και οι δύο να κάνουν αχαλήνωτο σεξ μέχρι τα χαράματα. Οι τύποι έτρεξαν λιγότερο και από τους τερματοφύλακες.

Με την Ξάνθη βλέπω η ΑΕΚ να περνάει. Έτσι θα πάει μέχρι τον αγώνα Δικεφάλων στην Τούμπα, για τον οποίο προβλέπω ισοπαλία.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.