Ads Top

Τα σκάνε τρελά οι Αγγελόπουλοι για παικταρά - Έτσι απογειώνεται ο Ολυμπιακός, οι τρεις ονοματάρες



Ο Ολυμπιακός έχει πάρει απόφαση να κάνει μεταγραφή και οι άνθρωποί του είναι στο κυνήγι του παίκτη που θα πάρει τον δρόμο για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Θέλοντας και μη οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βιαστούν, αφού η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη στην Ευρωλίγκα είναι μέχρι τις 28 Φλεβάρη. Ούτε 10 μέρες, λοιπόν, έχουν απομείνει...

Οι πολύ καλές περιπτώσεις παικτών είναι λίγες και είναι γνωστές, όπως ο Μπόμπι Μπράουν, ο Κιθ Λάνγκφορντ και ο Τζόρνταν Κρόφορντ. Ο Ολυμπιακός βλέπει και την αγορά της Κίνας, όπως επίσης κοιτάζει μήπως μπορέσει να σπάσει κάποιο συμβόλαιο από την Ευρώπη. Από ομάδα του Eurocup ή του Τσάμπιονς Λιγκ. Από ομάδα της Ευρωλίγκας δεν μπορεί να πάρει παίκτη, καθώς έχει εκπνεύσει η σχετική προθεσμία.

Οι Πειραιώτες βλέπουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πιο βαθιά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν πήγαιναν και έπαιρναν μετριότητες, όπως τον Πέρκινς, τον Σον Τζέιμς, τον Χακίμ Γουόρικ και τόσους άλλους, που πλέον δεν τους θυμάται κανείς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού «βράζει» μετά την απώλεια του Κυπέλλου και οι Αγγελόπουλοι θα το παλέψουν, ώστε να μη χαθεί μία ακόμη χρονιά, όπως η περυσινή, όπου δεν κατακτήθηκε τίτλος...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.