Ads Top

«Καυτό» παρασκήνιο - Ανεπίσημη κρούση Ολυμπιακού για «πράσινο» άσο



Ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να πουλήσει ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες του τον περασμένο Ιανουάριο εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.


Ένας από αυτούς, ο Νίκλας Χουλτ, συνέχισε την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ενώ ο Ροντρίγκο Μολέντο μπορεί να γύρισε στη Βραζιλία και την Ιντερσνασιονάλ, όμως έφτασε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε πρόσφατα, στον Παναθηναϊκού «έσκασε» πρόταση από τον Ολυμπιακό και για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος τελικά πωλήθηκε στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη επίσημης πρότασης για τον Αργεντινό άσο από τους Πειραιώτες. Aπεναντίας, φέρεται να υπήρξε μόνο μια ανεπίσημη προσέγγιση απευθείας προς την πλευρά του παίκτη (κάτι που υποστήριξε και ο ίδιος σε πρόσφατή συνέντευξή του) και μάλιστα πριν τεθεί θέμα πώλησής του από το Τριφύλλι.

Ωστόσο, ουδέποτε φαίνεται πως υπήρξε κάτι χειροπιαστό, με τη μορφή επίσημης πρότασης δηλαδή, για τον Λούκας Βιγιαφάνιες από τον Ολυμπιακό είτε προς τον Παναθηναϊκό είτε προς τον ίδιο τον παίκτη.

Πέρας της προαναφερθείσας προσέγγισης, υπήρξε παράλληλα και μια σχετική φημολογία για τον ποδοσφαιριστή, η οποία ενισχύθηκε από το εσωτερικό των Πρασίνων, καθώς ορισμένα στελέχη της ομάδας φέρονται να τόνιζαν χαρακτηριστικά εκείνο το διάστημα για τον Λούκας Βιγιαφάνιες πως... «αν θέλουμε, τον δίνουμε και στον Ολυμπιακό»!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.