Ads Top

«Κόλαση» στο πρωτάθλημα - Τι θα κάνει η κυβέρνηση με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - «Τρέμουν» στην ΑΕΚ!



Μπορεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να μην έγινε ποτέ, ωστόσο το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης καλά κρατεί, με τις νέες πληροφορίες που προκύπτουν για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και φυσικά τα σενάρια, που αφορούν την πιθανή τιμωρία του Δικεφάλου.


Το ντέρμπι μεταφέρεται, πλέον, στις δικαστικές αίθουσες, εκεί όπου φαίνεται ότι θα γίνει… μεγάλη μάχη με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν.

Ο ισχυρισμός του ΠΑΟΚ ότι ο Όσκαρ Γκαρσία, ο τραυματισμός του οποίου επέφερε τη ματαίωση του αγώνα, είχε δηλωθεί εκπρόθεσμα και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, είναι ικανός να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση, εάν αποδειχθεί πως ευσταθεί.

Αντίστοιχα, είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία του Ολυμπιακού ότι ο γιατρός της αναμέτρησης, που εξέτασε τον Γκαρσία, φορούσε φόρμα με το σήμα του ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για την -μη επιβεβαιωμένη προς το παρόν- πληροφορία ότι στην έκθεση της Αστυνομίας έχουν καταγραφεί τραυματισμοί αστυνομικών σε συγκρούσεις με οπαδούς έξω από το γήπεδο, καθώς σε τέτοια περίπτωση η έκθεση θα «καίει» τον Δικέφαλο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η υπόθεση έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, βάζοντας... βόμβα στο πρωτάθλημα. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν θα προκαλέσει εντύπωση εάν υπάρξει ακόμα και κυβερνητική παρέμβαση για να «λυθεί» το θέμα, αφού ήδη τα απόνερα ενός ματς που δεν έγινε έχουν φέρει γκρίνια και πολεμικό κλίμα εν όψει της συνέχειας. Φανταστείτε, λοιπόν, τι έχει να γίνει όταν τα πειθαρχικά όργανα καταλήξουν σε αποφάσεις...

Γιατί «τρέμουν» στην ΑΕΚ

Φυσικά, το ζήτημα δεν απασχολεί μόνο τις άμεσα εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά και την έτερη διεκδικήτρια του φετινού τίτλου, την ΑΕΚ.

Στην Ένωση γνωρίζουν ότι, ειδικά μετά τα χθεσινά συμβάντα, δεν πρόκειται να της χαριστεί τίποτα. Μην ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό έχει ήδη επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών (εκκρεμεί η έφεση), ενώ δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να τύχει ίδιας ή ακόμα μεγαλύτερης τιμωρίας.

Τα δεδομένα ευνοούν αγωνιστικά την ΑΕΚ, που θα γίνει αυτόματα το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι θα την «περιμένουν στη γωνία» για να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία της σε οποιοδήποτε παράπτωμα των οπαδών της.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.