Ads Top

«Καρφάρες» Μελισσανίδη: «Θέλουν να μας στερήσουν αυτό που δικαιούμαστε, αλλά εγώ...»


Στην εκδήλωση της Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, στο πνευματικό Κέντρο του συλλόγου «Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας», βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Μελισσανίδης.


Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ βραβεύθηκε «για την καθοριστική παρέμβασή του στην εκπλήρωση του ονείρου των Ενωσιτών», δηλαδή την κατασκευή της «Αγια-Σοφιας», ενώ η ίδια τιμή επιφυλάχθηκε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, αλλά και τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου.

Παράλληλα, τιμήθηκαν ο Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και ο Πύρρος Δήμας, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, «για τη βαρυσήμαντη συλλογική δημιουργικότητά τους».

«Θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας, η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αθλητισμός, είναι Ιστορία και πολιτισμός. Είμαστε στη Νέα Ιωνία, μια προσφυγική γειτονιά, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το γήπεδο της ΑΕΚ που έχτισαν πρόσφυγες με προσωπική τους εργασία, εκεί όπου θα μπουν τα θεμέλια της Αγια-Σοφιάς. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας, απαιτείται ενότητα και αγώνας. Εδώ είμαστε ενωμένοι για να αγωνιστούμε, για να πάρει η ΑΕΚ τη θέση που της αξίζει. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτούς που μας βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή, όπως τον κύριο Σπίρτζη και συγχαρητήρια που τον βραβεύετε. Για αυτούς που προσπάθησαν να μας στερήσουν αυτό που δικαιούμαστε δεν θέλω να πω λέξη, θα τους κρίνει η Ιστορία. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε, πάντα επιτυχίες στο έργο σας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.