Ads Top

Φτιαγμένοι για Τούμπα: «Μόνο ο Οφόε δεκάρι, άτυχος ο Μιραλάς – Έτσι όμως θα φάμε τρία...»


Όλα για όλα ζητούν να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Συγκρατημένοι σε σχέση με άλλες εποχές εμφανίζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών σχολίασαν τη νίκη από του Πανιωνίου, η οποία τους άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις.
Το σίγουρο είναι, ότι τους άρεσε ο Οφόε και πως ζητούν διπλό από την ομάδα τους την επόμενη αγωνιστική. Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στη σελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο facebook και σας το παρουσιάζει:

Επιτελους ειδαμε λιγο μπαλα μετα απο καιρο,πλασματικο το 1-0 ηταν τραγικος ο πανιωνιος για 3-0 ηταν το ματσακι. Επισης νομιζω πηρε ξεκαθαρο μηνυμα ο κοουτς για το ποιον πρεπει να βαζει 10αρι,εβγαλε ματια ο Οφοε,ανοιξε διαδρομους,εβγαλε τελικες πασες τρομερος.

Ωραιο καθετο ποδοσφαιρο με τον Οφοε στη θεση του και ετσι οπως τον θελουμε!Πρεπει με την εφεση να γλιτωσουμε το -3 και ολα για ολα στην τουμπα!

πάλι καλά που κερδίσαμε. Από μαθηματικής άποψης είμαστε ακόμη μέσα για τον τίτλο.

Πολυ ωραια μπαλα στο 2ο ημιχρονο. Το ματς επρεπε να ληξει 3-0 η και 4-0 αλλα το σημαντικο ειναι οτι πηραμε τους 3 βαθμους! Ξεσκιστε τις ατιτλες κοτες μεσα στο εξοχικο που εβγαλαν και γλωσσα! Παμε Θρυλε!

Μαλλον ειστε ολοι του καναπε τραγικη εμφανιση που αν γινει στη τουμπα θα φυγουμε με 3 γκολ

Νικη μες στην βρωμοτουμπα τωρα

Επιτελους λιγο καλο ποδοσφαιρο......μιραλλας πολυ ατυχος...αλλα θα ρθει που θα παει

αντί για 5 0 1 0 σημασία έχει όμως η νίκη και προχωράμε πάμε για διπλό στην τούμπα και βλέπουμε για μετά βήμα βήμα

Εγώ θα το πω και δεν με νοιάζει οποίος θέλει ας με πει τρελό.. Διπλό μέσα στην Τούμπα θρύλε ολεε ολεε!! Θρύλε γερά γερά πρωτάθλημα ξανά!!!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.