Ads Top

Παίρνουν… σκούπα στον Ολυμπιακό-Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση


Ριζικές αλλαγές, ανάλογες του 2010 αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για αρκετούς παίκτες. Υπό κρίση και άνθρωποι που έχουν πόστο στον σύλλογο. 


Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραδώσουν, όπως φαίνεται τα σκήπτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από επτά σερί κατακτήσεις και πέραν της δυσαρέσκειας που βγάζουν για τη διαιτησία, αναγνωρίζουν ότι αγωνιστικά δεν παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προσδοκιών.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, έχει αποφασιστεί να γίνει σημαντικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της ομάδας, διότι υπάρχει δυσαρέσκεια για αρκετούς παίκτες των Πειραιωτών, που αποκτήθηκαν για να γίνουν πρώτα βιολιά. Ωστόσο, δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, δείχνοντας αδιάφοροι οι περισσότεροι από αυτούς, παρότι πληρώνονται πλουσιοπάροχα και υπάρχει απογοήτευση στον σύλλογο για την εικόνα που παρουσίασαν, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν τον κύκλο τους στην ομάδα. Εκτιμάται ότι οι αλλαγές θα είναι ανάλογες (αριθμητικά) με του 2010. Όταν δηλαδή, ανέλαβε την ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», σε δύσκολη θέση εν όψει της νέας σεζόν βρίσκονται οι Οφόε (χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη για τον οποίο δαπανήθηκαν χρήματα και παρά τα προσόντα που έχει δεν έπιασε, δείχνοντας αδιάφορος μετά το καλό του ξεκίνημα), Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς και Μποτία. Το συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ λήγει το καλοκαίρι και μπορεί πλέον να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Υπάρχει δυσαρέσκεια και για κάποιους από τους Έλληνες του ρόστερ, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για ποιους πρόκειται, αλλά και το πώς θα χειριστεί ο Ολυμπιακός τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Εμενίκε, Βούκοβιτς, Καρσελά Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Μπεν καιρό πριν τεθεί εκτός πρωταθλήματος η ομάδα του Πειραιά και πλέον δεν ανήκουν στο ρόστερ της.

Παράλληλα, υπό κρίση βρίσκονται και άνθρωποι που έχουν πόστο στον σύλλογο και εισηγήθηκαν ή άναψαν το «πράσινο φως» για να γίνουν οι συγκεκριμένες προσθήκες.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.