Ads Top

Τα λάθη του Σφαιρόπουλου, ο… ξεχασμένος και οι ειρωνείες των Παναθηναϊκών!


Τι πήγε στραβά στην γερή σφαλιάρα με 32 πόντους.  


Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός, χάνοντας με 32 πόντους διαφορά στην Βιτόρια από την Μπασκόνια (86-54).

Η εμφάνιση των Πειραιωτών ήταν παράδοξη, αφού ξεκίνησαν πολύ καλά, προηγούμενοι με 21-16 στο 10’. Από κει και πέρα, όμως, και πιο συγκεκριμένα μετά το 15’, ήταν σαν να εξαφανίστηκαν από το παρκέ. Εχαναν το ένα τρίποντο μετά το άλλο, έχαναν το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο.

Ειδικά στην τρίτη περίοδο ήταν απελπιστικοί, σημείο, στο οποίο γράφτηκε επιμέρους σκορ 36-14. Οι Πειραιώτες έχοντας τραγικές επιλογές στην επίθεση και μη έχοντας συγκέντρωση στην άμυνα, έχασαν ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πίστευε αυτά, που έβλεπαν τα μάτια του, αν και βέβαια έχει κι αυτός τις δικές του ευθύνες για το τελικό 86-54.

Άφησε για μεγάλο διάστημα εκτός τον Χόλις Τόμπσον (έπαιξε σχεδόν 13 λεπτά και σημείωσε 5 πόντους, με 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο και 1 κλέψιμο), ενώ παράλληλα η διαχείριση του ρόστερ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Το αντίθετο θα λέγαμε. Μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού, και ο προπονητής βρέθηκε μετά από καιρό σε πολύ άσχημη βραδιά και σίγουρα τις επόμενες ημέρες, μελετώντας καλά το βίντεο της αναμέτρησης στη Βιτώρια, θα διαπιστώσει τι πήγε τόσο στραβά.

Με αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός έπεσε στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού, αφού οι δύο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας, στην 2η θέση. Με τους φίλους του «τριφυλλιού» να ειρωνεύονται στο διαδίκτυο την ομάδα του Πειραιά και τον προπονητή της, γράφοντας για συγκυριακή ήττα.

Και το αναφέρουν αυτό, επειδή ο Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στις δύο φετινές ήττες από τον Παναθηναϊκό μίλησε για συγκυριακές αποτυχίες.

Ιδού και η... σχετική φωτογραφία με την καζούρα των Παναθηναϊκών:

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.