Ads Top

Ο δεύτερος «Μιραλάς» του Γκαρσία! Έρχεται και δεύτερο μπαμ!


Η λίστα, οι επαφές και οι «κομμένοι»!


Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση του Καταλανού τεχνικού, ο Ολυμπιακός κινείται για έναν ακόμη περιφεριακό φορ με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Κέβιν Μιραλάς, δηλαδή έναν ταχύ παίκτη, που μπορεί να παίζει στα άκρα και στην κορυφή και θα είναι ικανός στο σκοράρισμα, όπως γράφει ο ΓΑΥΡΟΣ.

Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στο μέτωπο αυτό να είναι ραγδαίες, καθώς υπάρχει και σήμερα προγραμματισμένη μια επαφή με συγκεκριμένο στόχο, όμως μπορεί το θέμα να πάει λίγο πιο πίσω.

Οι παίκτες που απασχολούν δεδομένα και έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Όσκαρ Γκαρσία είναι οι Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας και  Τζόναθαν Μπάμπα της Σεντ Ετιέν, που είναι διαθέσιμοι με δανεισμό και αγορά αντίστοιχα.

Αντίθετα, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Κριστιάν Τέγιο που έχει θέση βασικού στην Μπέτις, του Τζόναθαν Σοριάνο που είναι κλασικός φορ (αν και ψάχνεται να φύγει από την Κίνα) και του Τεό Μπονγκοντά που φεύγει από την Τουρκία και ανήκει στη Θέλτα και είναι εξτρέμ. Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, που ίσως αποχωρήσει από την Μπέτις και να γυρίσει στην Άρσεναλ, ωστόσο ο Κοσταρικανός λόγω τραυματισμού θα λείψει για έναν ακόμη μήνα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.