Ads Top

Χοντρό παρασκήνιο με Τσίμιροτ και... Ολυμπιακό - Απίστευτη πρόταση από ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ!


Ποιος έκανε το deαl για τον Βόσνιο, τι παίζει με τον διάδοχό του! - Στη Σταντάρ Λιέγης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκόικο Τσίμιροτ, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό λίγο παραπάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.


Φυσικά και δεν έχει γίνει χρήση της οψιόν αγοράς, καθώς στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Βόσνιος προβλεπόταν ποσό αποδέσμευσης στα 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο κι αυτά τα χρήματα κρίνονται ικανοποιητικά για τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, το deal φέρει την υπογραφή του μεγαλομάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος είχε πάρει τα δικαιώματα του παίκτη και πλέον έχει αρχίσει να κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ, καθώς από το καλοκαίρι οι σχέσεις που διατηρούσε με τον... Ολυμπιακό έχουν χαλάσει.

Το φοβερό, μάλιστα, είναι ότι ο γνωστός ατζέντης έφερε λεφτά στον ΠΑΟΚ από τη Σταντάρ Λιέγης, μία ομάδα που μέχρι να τα «σπάσει» με τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Λαϊφη θεωρούνταν… αδερφό σωματείο με τους Ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι αφορά τον διάδοχο του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ έχουν φουντώσει ξανά οι φήμες για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ ότι βρίσκεται πάντα στα υπόψη του Δικεφάλου του Βορρά.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η μετακίνηση του Έλληνα άσου στην Τούμπα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από τη μία, γιατί είναι δύσκολο να υπάρξει συνεργασία σε επίπεδο διοικήσεων (όπως απέδειξε και η κατάληξη της υπόθεσης με τον Ροντρίγκο Μολέντο) και από την άλλη, επειδή ο νέος εκπρόσωπος του παίκτη, ο Αντώνης Αποστολόπουλος, τα έχει «σπάσει» με τον ΠΑΟΚ από την περίπτωση του Κώστα Λημνιού, η οποία προκάλεσε την προηγούμενη άνοιξη την τελευταία φυγή παικτών και συνεργατών από το μανατζερικό του γραφείο.

Τίποτα, πάντως, δεν μπορεί να αποκλείσει την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης «προτάθηκε»(!) από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ και προφανώς δεν είναι άσχετη υπόθεση με την επικείμενη μετακίνηση παικτών από την Τούμπα στο Τριφύλλι...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.