Ads Top

Ατάκα Τζούρτζεβιτς για Λεμονή που θα συζητηθεί!


Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έκανε δηλώσεις στο zurnal.rs και μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τους μεγάλους αντιπάλους των Ερυθρόλευκων, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ προέβη και σε μια δήλωση που θα σηκώσει συζητήσεις για τον Τάκη Λεμονή.




Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος:

Για τον νέο προπονητή της ομάδας και την αντικατάσταση του Λεμονή: «Ακόμη δεν έχουμε γνωρίσει τον κ. Γκαρσία. Το ματς στη Λάρισα το είδε από τις εξέδρες και στον πάγκο μας ήταν ο κ. Κόντης ο οποίος αντικατέστησε τον κ. Λεμονή για τον οποίο κανείς δεν ξέρει γιατί αντικαταστάθηκε. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ούτε τα πρόσωπα του νέου τεχνικού τιμ».

Για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη στη Λάρισα: «Ήταν μια καλή εμφάνιση για μας παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο να ελέγξεις τη μπάλα. Πέτυχα ένα γκολ μετά από ωραία προσπάθεια του Φορτούνη από δεξιά, ήταν καλή και η δική μου αντίδραση παρά το γκελ της μπάλας και κατάφεραν να σκοράρω».

Για τον πανηγυρισμό του, κατά τον οποίο «ξέσπασε» στη μπάλα: «Πανηγύρισα έτσι γιατί έχασα αρκετές ευκαιρίες στα τελευταία ματς...»

Για το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου και τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Όντως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, μια σε χέρι αντιπάλου και μια ακόμη σε ανατροπή του Μάρκο Μάριν».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Μάριν: «Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Σκοράρει, μοιράζει ασίστ και ελπίζω να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση».

Για τη μάχη του τίτλου: «Έχουμε την μεγαλύτερη ποιότητα από όλους και από την ΑΕΚ και από τον ΠΑΟΚ, όμως όπως λένε όλοι εδώ, θα πρέπει να περιμένουμε μια δυνατή ''κούρσα'' ως το τέλος. Και αυτό γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό που έχει 44 τίτλους και όλοι οι άλλοι μαζί 37.

Για τη δική του συνέχεια στη σεζόν: «Αυτό στη Λάρισα ήταν το πέμπτο μου γκολ για φέτος και το τέταρτο στο πρωτάθλημα. Αν είχα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σίγουρα θα είχα πετύχει κι άλλα».

Για τον μεγάλο αντίπαλο, Παναθηναϊκό: «Φέτος είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα. Παρ' όλα αυτά κατάφερε να μας νικήσει στο ντέρμπι...»

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.