Ads Top

«Τσίτα» όλοι με Γκαρσία, γι’ αυτό τον έφερε ο Μαρινάκης - Έτσι έρχεται ο «Μπαλοτέλι»!


Ο πρώτη αποστολή του Καταλανού και η προϋπόθεση για το νέο «μπαμ».


Σεβασμό και πειθαρχία... Αυτά τα δύο στοιχεία ζήτησε από του παίκτες του στην πρώτη τους γνωριμία ο Όσκαρ Γκαρθία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δείχνοντας ότι γνωρίζει απολύτως καλά την κατάσταση, που επικρατεί εδώ και καιρό στο Λιμάνι και τι συνέβαινε επί Τάκη Λεμονή και Μπεσνίκ Χάσι.

Τα... κακώς κείμενα των αποδυτηρίων είναι εμφανές ότι καλείται να συμμαζέψει και να διορθώσει ο 45χρονος προπονητής, μια και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ακράδαντα ότι το υλικό που διαθέτει η ομάδα είναι εξαιρετικό και σίγουρα ικανό για να οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Αν και όπως αφήνουν οι πάντες να εννοηθεί, θα γίνουν και άλλες σημαντικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, υπό μία πολύ σημαντική προϋπόθεση όμως: ότι θα αδειάσουν θέση στο ρόστερ και χρήματα στο μπάτζετ οι παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ο Ολυμπιακός περιμένει να αποχωρήσουν σε πρώτη φάση οι Καρσελά, Εμενίκε, Μίλιτς και ίσως αργότερα οι Βούκοβιτς, Καπίνο, Φιγκέιρας και Σεμπά για να μπορέσει να πάρει «ανάσα» το ερυθρόλευκο ταμείο, ώστε στη συνέχεια να γίνουν κινήσεις που θα στείλουν ξανά τον κόσμο στο αεροδρόμιο.

    Ηδη κυκλοφόρησε το όνομα του Σαμίρ Νασρί, που μπορεί να διαψεύστηκε άμεσα, όμως στο παρελθόν έχουν διαψευστεί από την ΠΑΕ πολλοί άλλοι παίκτες, που τελικά αποκτήθηκαν (Καμπιάσο, Οφόε κ.ά.)...

Τα «βαριά» ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, από Μπαλοτέλι μέχρι Μπεν Αρφά και Τέγιο, αλλά αν δεν αδειάσουν θέσεις και χρήματα από το μπάτζετ ίσως και τίποτα να μην προχωρήσει.  

Ωστόσο, είναι εμφανές ότι αυτό που «καίει» τώρα τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και τον νέο προπονητή είναι το συμμάζεμα των αποδυτηρίων. Γι’ αυτό ο Καταλανός τεχνικός έστειλε αμέσως ξεκάθαρα μηνύματα στους παίκτες με την ομιλία του για «μεταξύ σας σεβασμό» και «καθημερινή πειθαρχία στη δουλειά που κάνουμε και στο αγωνιστικό μας πλάνο»...

Οι πολλές ισχυρές προσωπικότητες, που έχουν συγκεντρωθεί τη φετινή χρονιά στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και στον Ολυμπιακό κρίνουν ότι ο Γκαρθία πρέπει να συμμαζέψει άμεσα την κατάσταση και να δώσει ένα νέο όραμα και προοπτικές στους παίκτες, πριν γίνουν οι επόμενες σοβαρές μεταγραφικές κινήσεις

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.