Ads Top

Νέα σενάριο για Μολέντο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που ανατρέπει τα πάντα!


Η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο μπορεί να χαρακτηριστεί ως το σίριαλ του Ιανουαρίου, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι μέλλει γεννέσθαι με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.




Μπορεί να έχει συνάψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, όμως υπάρχει ένα νέο σενάριο που κυκλοφορεί και αναμένεται να αλλάξει και πάλι όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει πλέον μεγάλη πιθανότητα ο Βραζιλιάνος να αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ έχρι το καλοκαίρι, μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού να τον παραχωρήσει στην "Κολοράντο" χωρίς να πάρει χρήματα.

Σήμερα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα καθώς ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με την πλευρά του παίκτη, που αναμένεται να δώσει και ο ίδιος το "παρών" στην εν λόγω συνάντηση.

Ο Μολέντο είναι ενήμερος για το ενδεχόμενο δανεισμού του στον Δικέφαλο του Βορρά, μια προοπτική που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την στιγμή που ο 30χρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ.

Έτσι, είναι πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ως δανεικός στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι, όπου λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί κι έπειτα είναι στο χέρι του ίδιου να αποφασίσει αν θα πάει στην Βραζιλία ή θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.