Ads Top

Πώς «καρφώθηκε» ο Γκαρσία, στέλνει πάγκο τους παικταράδες; - Έρχεται «σκούπα» Μαρινάκη!


Θα κάνουν στον Ολυμπιακό τα... χατίρια του Καταλανού; 



Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρσία τόσο για τον τρόπο που κινήθηκε το τελευταία διάστημα ο Ολυμπιακός για να τον «ψήσει» να έρθει στην Ελλάδα όσο και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Παρά, λοιπόν, τις διαψεύσεις που υπήρχαν τον τελευταίο μήνα, ο Ολυμπιακός όντως έψαχνε για προπονητή και είχε μιλήσει με τον Ισπανό εδώ και πολύ καιρό, όταν ακόμα ο Τάκης Λεμονής πάλευε να φέρει την ομάδα στην πρώτη θέση. Προφανώς, οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει λίγο μετά από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τη δύσκολη νίκη των Πειραιωτών με 1-0.

Ο Όσκαρ Γκαρσία στις δηλώσεις του «καρφώθηκε», όταν παραδέχθηκε πως όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός δεν ήταν πρώτος στη βαθμολογία, αλλά κυνηγούσε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ από την τρίτη θέση.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πλέον διαδοχικές συναντήσεις του Ισπανού κόουτς με τη διοίκηση, ώστε να πάρουν από κοινού τις αποφάσεις τους για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Άλλωστε και στις δηλώσεις του τόνισε πως θα ήθελε ακόμα ένα... δώρο, ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της παρουσίασης του Γκαρσία, σημείωσε πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται μετά και την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, ώστε να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός και να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν, για την ώρα τουλάχιστον, να κάνουν όλα τα... χατίρια στον νέο προπονητή, αφού πριν προχωρήσουν στις επόμενες μεταγραφές, θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους «φευγάτους».

Στο Λιμάνι αναμένεται να πάρουν «σκούπα» τις επόμενες ημέρες, καθώς ήδη υπάρχει καθυστέρηση με παίκτες που δεν υπολογίζονται και παραμένουν στου Ρέντη, όπως είναι οι Μίλιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Μπεν. Αφού υπάρξουν οι αποχωρήσεις, τότε θα φορτσάρουν και για τις μεταγραφές.

Πάντως, η απόκτηση φορ και εξτρέμ, όμως… βγαίνει τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς οι συγκεκριμένες κινήσεις, θα βάλουν στον πάγκο τους φορμαρισμένους Ανσαριφάρντ και Μάριν και παράλληλα έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» με το καλημέρα στον Όσκαρ Γκαρσία.



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.