Ads Top

Τρέχουν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ!


Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και πλέον στην Τούμπα φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα τον κεντρικό αμυντικό που θεωρούν ότι χρειάζονται, ώστε να είναι πανέτοιμοι για τη μάχη του τίτλου κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.




Τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα τους είναι αυτά του Ευγέν Χατσερίντι και του Ροντρίγκο Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί την… καψούρα του Δικεφάλου, ωστόσο η περίπτωσή του παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι και οι Βραζιλιάνοι πλέον πιέζουν τόσο τον ίδιο όσο και το Τριφύλλι, για να φύγει από τώρα, έναντι ενός μικρού ποσού.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Μολέντο και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πιέσει ασφυκτικά τις επόμενες ώρες την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να του αλλάξει γνώμη και να τον πείσει να ανέβει στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, κυκλοφορούν φήμες ότι την Τετάρτη θα υπάρξει ταξίδι-αστραπή του Λούμπος Μίχε στην Αθήνα για να τρέξει το θέμα!

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, επιλογή του Σαββίδη, ο οποίος παλεύει προσωπικά την συγκεκριμένη μεταγραφή και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την ολοκληρώσει!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.