Ads Top

Πάει για το κόλπο-γκρόσο ο Ολυμπιακός - Κίνηση που θα συζητηθεί!


Ποιος Μιραλάς; Άλλο είναι το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού...Συνέχεια δίνουν οι Σουηδοί στο θέμα του ενδιαφέροντος της ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον Ταρίκ Ελιουνούσι, αναφέροντας την Πέμπτη πως ο Νορβηγός έχει ήδη συμφωνήσει ενώ ο Ολυμπιακός ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον παραχωρήσει.


Σε συμφωνία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης έχει έρθει ο Ταρίκ Ελιουνούσι, όπως μεταδίδουν την Πέμπτη τα σουηδικά ΜΜΕ. Το θέμα κυκλοφόρησε την Τετάρτη από την Expressen η οποία έκανε λόγο για «έντονο ενδιαφέρον» της ιστορικής σουηδικής ομάδας για τον Νορβηγό εξτρέμ του Ολυμπιακού που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στο Αζερμπαϊτζάν και την Καραμπάγκ. Ωστόσο, μια μέρα μετά και βάσει με όσα γράφονται στη Σουηδία, φαίνεται πως η υπόθεση είναι ακόμη πιο προχωρημένη.

Το Fotbolldirekt.se αποκάλυψε ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ της ομάδας και του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2019. Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» αξιώνουν 1 εκατ. ευρώ ως αντίτιμο για την παραχώρησή του, ενώ πάντα υπάρχει και η περίπτωση νέου δανεισμού με οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Ελιουνούσι πάντως μίλησε στους συμπατριώτες του και συγκεκριμένα τη Fredriksstad Blad, χωρίς να κάνει αναφορά σε συμφωνία: «Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως εγώ απολαμβάνω την παρουσία μου στην Καραμπάγκ. Το αρνητικό είναι ότι αποκλειστήκαμε από το Champions League, όμως προηγούμαστε στο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς διαφορά, με το επίπεδο να μην είναι πολύ υψηλό. Ξέρω ότι η ΑΙΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και η Στοκχόλμη είναι μια πανέμορφη πόλη. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί τελικά και προς το παρών τιμώ την συμφωνία που έχω με την Καραμπάγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός διεθνής.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.