Ads Top

«Κληρώνει» για μεταγραφές στο Λιμάνι - Ο «νέος Μιραλάς», ο «κλεισμένος» και η κίνηση-έκπληξη!


Εξαιρετική σημαντική θεωρείται η σημερινή ημέρα για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν διαδοχικές συναντήσεις του Όσκαρ Γκαρσία με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.




Ο νέος κόουτς των Πειραιωτών συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ πριν την επίσημη παρουσίασή του, ενώ όπως έγινε γνωστό, η συζήτηση των δύο ανδρών για τα μεταγραφικά και όχι μόνο, θα συνεχιστεί εντός της ημέρας.

Ο Γκαρσία άλλωστε από τις πρώτες του δηλώσεις άφησε να εννοηθεί ότι μετά τον Κέβιν Μιραλάς περιμένει κι άλλο… δώρο και δεν αποκλείεται αυτό να είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Βέλγου. Δηλαδή έναν γρήγορο, με καλά τελειώματα και την δυνατότητα να παίξει και στα άκρα.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη κλείσει τον Ιγκόρ για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρη η αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ενώ ακόμα παραμένουν όλα ανοιχτά σχετικά με το θέμα του τερματοφύλακα.

Ο Όσκαρ Γκαρσία, σε συνεννόηση πάντα με την διοίκηση, καλείται μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να αξιολογήσει το ρόστερ και να προχωρήσει και στις δικές του προτάσεις.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.