Ads Top

Η απόφαση Γκαρσία που άφησε «άφωνο» όλο το Καραϊσκάκη - Πώς το εξήγησε ο Καταλανός


Με την ατυχία τα έβαλε ο Όσκαρ Γκαρσία μετά το ύπουλο ενόψει της ρεβάνς 0-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του, ωστόσο όπως δήλωσε περίμενε ένα γκολ.


Οι επιλογές πάντως του Καταλανού στο πρώτου του ντέρμπι στην Ελλάδα σίγουρα θα συζητηθούν αρκετά, τόσο για όσα αποφάσισε πριν την έναρξη της αναμέτρησης όσο και για τις αλλαγές του.

Ο Γκαρσία έχοντας προφανώς στο μυαλό του το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αποφάσισε να προφυλάξει τους Μιραλάς, Πάρντο, Ταχτσίδη και Ανσαριφάρντ. Παρά τις πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος, έφτιαξε ευκαιρίες όμως γκολ δεν βρήκε.

Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο 45λεπτο, όπου η είσοδος του Μιραλάς έδωσε ποιότητα και ενέργεια στους Πειραιώτες, ωστόσο και πάλι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και μάλλον αυτό οφειλόταν και στον τρόπο που αγωνιζόταν ο Τζούρτζεβιτς.

Ο Σέρβος ήταν δραστήριος σε όλο το 90λεπτο που αγωνίστηκε, κυνήγησε όλες τις φάσεις, έτρεξε πάρα πολύ, δέχθηκε κλωτσιές, ενώ έχασε και μία τεράστια ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό. Ωστόσο, ούτε σε αυτό το ματς κατάφερε να αποδείξει πως είναι φορ… killer.

Κάτι που έχει αποδείξει και μάλιστα επανελεγμένος κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν ο Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός, παρότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και πέτυχε και δύο γκολ την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη, δεν ξεκίνησε βασικός απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ παρότι όλοι περίμεναν την είσοδό του κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκαρσία προτίμησε να βάλει τον Μιραλάς στο 56’ αντί του Σεμπά, τον Ανδρούτσο στο 76’ αντί του Μάριν και στο 85’ τον Νικολάου αντί του τραυματία Κούτρη.

Ο Καταλανός, λοιπόν, φαίνεται πως… διάλεξε το ματς του πρωταθλήματος και όχι του Κυπέλλου και πλέον μένει να φανεί από τη ρεβάνς και φυσικά από το αποτέλεσμα της Κυριακής στην Τρίπολη, αν η επιλογή του ήταν έξυπνη ή… έγκλημα. Πάντως, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως ο Ανσαριφάρντ δεν έπαιξε λόγω κόπωσης...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.