Ads Top

Ξεκάθαρο μήνυμα από Σαββίδη: «Εδώ θα μείνω»!


ΠΑΡΑ το γεγονός ότι βιάστηκαν αρκετοί να βγάλουν συμπεράσματα για τις επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά το τεράστιο πρόστιμο των 38,2 εκ. ευρώ που καλείται να πληρώσει η ΣΕΚΑΠ, ο ίδιος, από ό,τι φαίνεται, δεν πτοείται και συνεχίζει τις επενδύσεις στην Ελλάδα.




«ΕΙΜΑΙ σκληρός Πόντιος», είχε πει σε μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου στο «Μακεδονία Παλλάς», όταν παρουσίασε το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρμη, που δεν έγινε ποτέ λόγω της γραφειοκρατίας, αλλά η ατάκα του με μάτι που έβγαζε φωτιές τα έλεγε όλα.

ΕΤΣΙ τελικά είναι, γιατί ενώ αποφάσισε να κάνει στάση πληρωμών στη ΣΕΚΑΠ, η απόφαση για «πάγωμα» των εξελίξεων και του προστίμου αλλάζει τα δεδομένα και φαίνεται πλέον ότι η καπνοβιομηχανία της Θράκης θα ξαναβρεί τους κύκλους εργασίας της.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ οι εργαζόμενοι, δουλεύει κανονικά το εργοστάσιο και βγάζει παραγωγή, ενώ η Κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να συνεχίσει την κόντρα με τον επιχειρηματία, ειδικά μετά τις διαμαρτυρίες όλων των εργαζομένων, αλλά και βουλευτών συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, που συμφωνούν ότι η ΣΕΚΑΠ πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία της και να βρεθεί τρόπος να μην πληρωθεί το πρόστιμο ή να γίνει μακροχρόνια ρύθμιση, ίσως και 120 δόσεων.

Ο ΙΒΑΝ Σαββίδης, μετά το θέμα της ΣΕΚΑΠ και την ολοκλήρωση της ολικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου-συμβόλου της Θεσσαλονίκης, του «Μακεδονία Παλλάς», ετοιμάζει το νέο επιχειρηματικό «χτύπημα», που είναι η ανάπτυξη τουριστικών δραστηριοτήτων στη Χαλκιδική, μέσα από το πρότζεκτ «Παλιούρι».

ΟΠΩΣ είναι ενδεχομένως γνωστό, πήρε την έκταση από το δημόσιο και από ιδιώτες, αλλά ένα μέρος αυτής ανήκε στο δασαρχείο και είναι χαρακτηρισμένη «δασική έκταση», κάτι που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χτίσει ή να την αξιοποιήσει τουριστικά όπως θα ήθελε.

ΒΡΗΚΑΝ όμως τη «χρυσή τομή», αφού μετά από νομικές παρεμβάσεις της πλευράς Σαββίδη, βγήκαν τα απαραίτητα χαρτιά και έτσι όλα είναι έτοιμα για να λειτουργήσει το πρότζεκτ κανονικότατα, ίσως και από τους μήνες της άνοιξης.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ξενοδοχειακό συγκρότημα που θέλει να χτίσει εκεί δεν θα έχει καμία σχέση με το παλιό «Ξενία» που γνωρίζουμε όλοι, αλλά θα είναι ένα υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, στο οποίο θα φιλοξενούνται πάμπλουτοι Ρώσοι ή άλλης εθνικότητας επιχειρηματίες, οι οποίοι θα επιδιώκουν ποιοτικές διακοπές.

ΜΕ ΤΗΝ κίνησή του αυτή ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει σε όλους «Εδώ θα μείνω και θα επενδύσω…», στέλνοντας και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά μετά τη συμφωνία και τις υπογραφές που έπεσαν για την αγορά του 67% του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟ ΟΛΟ αυτό το σκηνικό ευνοημένος βγαίνει και ο… ΠΑΟΚ, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχός του θα ρίξει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για παίκτες, με στόχο να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που θέλει πάρα πολύ.

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ τώρα φάνηκε ότι αυτά που ήθελε ο Σαββίδης, τα κέρδισε…

Πηγή: thessnews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.