Ads Top

Πρώτος στο... ρελαντί ο ΠΑΟΚ και περιμένει ΑΕΚ και Ολυμπιακό!


Δίχως να φορτσάρει με γκολ των Μάτος, Κάμπος και Πέλκα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 0-3 την ελλιπή Κέρκυρα (είχε και δοκάρι στο 90' με τον Μαουρίσιο), έφτασε τις πέντε σερί νίκες και φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας όμως ματς περισσότερο από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που είναι χωρίς νίκη για 9ο σερί ματς και παραμένει δεύτερη από το τέλος.




Το ματς δεν είχε κακό ρυθμό στο ξεκίνημα με τον Κουλούρη να απειλεί με προβολή στο 14' για το 0-1 και τον Δικέφαλο να έχει την πρωτοβουλία. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε στη δεύτερη φάση που έκανε να σκοράρει. Στο 23` ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Μάτος με προβολή έκανε το 0-1! Δυο λεπτά μετά, ο Πέλκας πήγε να βάλει γκολάρα, όμως ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το φαλτσαριστό σουτ του βραχύσωμου μέσου.

Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά τον Δικέφαλο που ανέλαβε πλήρως τα ηνία του ματς, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ, με την Κέρκυρα να απειλεί πάντως με σουτ του Ζορμπά στο 38'. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν χωρίς να φορτσάρει πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο μέρος, έχοντας 9 τελικές συνολικά με πολλά μακρινά σουτ, ενώ απείλησε πολύ και από τα στημένα.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο αποφασισμένη στο β' μέρος έχοντας δυο καλά σουτ με τον Μπάουμαν (50' και 52') που πλέον αγωνιζόταν ως 10άρι. Κόντρα στη ροή του ματς όμως έγινε το 0-2! Στο 57` ο Κάμπος από πλάγια θέση αριστερά, έκανε μια σέντρα-σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα τελικά! Τυχερός ο Αγκολέζος, καθώς ήταν έτοιμος να γίνει αλλαγή! Εν τέλει, βγήκαν Κουλούρης και Λημνιός για να μπουν Πρίγιοβιτς και Μακ. Το ματς ουσιαστικά είχε σβήσει και ο Πέλκας στο 78' απλά πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα για το 0-3. Στο 80` ο Τουράμ προσπάθησε για το γκολ της τιμής, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη. Στο 87` ο Μακ από καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ στο 90` ο Μαουρίσιο είχε φοβερή εκτέλεση φάουλ στο κάθετο δοκάρι!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Λέο Μάτος άνοιξε το σκορ με το 7ο συνολικά γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και ουσιαστικά αυτό το τέρμα άνοιξε τον δρόμο για την εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε την ομάδα του σε 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κουτζαβασίλης, στόπερ Σπίνουλας και Ιωάννου, αριστερά ο Αναστασίου και δεξιά ο Γεωργίου. Ντιόγκο και Γρομητσάρης τα αμυντικά χαφ, αριστερά ο Κόντος, δεξιά ο Μπάουμαν, 10άρι ο Ζορμπάς και φορ ο Μυτίδης. Στο 59`, λίγο μετά το 0-2, ο Τσιώλης άλλαξε φορ (Τουράμ αντί Μυτίδης), ενώ στο 63' μπήκε ο Τουράμ αντί του Μπάουμαν. Στο 75` ο Τσιώλης έβαλε και δεύτερο φορ τον Γεωργακόπουλο αντί του Κόντου.

Ίδια διάταξη και για τον ΠΑΟΚ από τον Λουτσέσκου. Κάτω από τα γκολπόστ ο Πασχαλάκης, στόπερ οι Βαρέλα, Μαλεζάς, δεξιά  ο Μάτος και αριστερά ο Βιεϊρίνια. Τσίμιροτ και Μαουρίσιο στα χαφ, ο Πέλκας 10άρι, αριστερά ο Λημνιός, δεξιά ο Κάμπος και κορυφή ο Κουλούρης. Με το που έγινε το 0-2 ο Λουτσέσκου άλλαξε φορ και εξτρέμ, καθώς βγήκαν Κουλούρης και Λημνιός και μπήκαν Πρίγιοβιτς και Μακ.

Η ΦΑΣΗ: Πέραν πάσης αμφιβολίας αυτή του 0-2. Ο Τζάλμα Κάμπος επεχείρησε σέντρα-σουτ και τελικά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2, καθαρίζοντας το ματς για τον ΠΑΟΚ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ...: Ο Τζήλος (ΣΔ Λάρισας) δεν είχε σήμερα δύσκολο έργο και σε γενικές γραμμές ήταν πετυχημένος, όπως και οι βοηθοί του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε μία επαγγελματική νίκη στο ρελαντί, αυξάνοντας το νικηφόρο σερί στα πέντε ματς. Οι παίκτες του Λουτσέσκου εκμεταλλεύτηκαν τα κενά των Κερκυραίων φτάνοντας σε ένα εύκολο τρίποντο.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ...: Με το που προσπάθησε η ελλιπής Κέρκυρα να αντιδράσει στο β' μέρος, δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του ΠΑΟΚ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς για τον Τσιώλη και τους παίκτες του. Ο Δικέφαλος στο τέλος μπορούσε και άλλα γκολ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.