Ads Top

Απίστευτο «γλέντι» στον Ολυμπιακό με ΑΕΚ - Ο θεατής, οι βουτιές και η σύγκριση με την... Κέρκυρα!


«Καυτά» σχόλια στον Πειραιά για την εικόνα της Ένωσης! Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην επιβλήθηκε της ΑΕΚ στο ντέρμπι του Κυπέλλου στο Φάληρο, όμως αυτό μόνο κατήφεια και προβληματισμό δεν επέφερε στις τάξεις των Πειραιωτών.


Αντίθετα, υπήρχε διάχυτη η πεποίθηση και η αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πως η πρόκριση θα κατακτηθεί στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Αλλωστε, μόνο θετικό μπορεί να θεωρηθεί για την ομάδα του Οσκαρ Γκαρθία ότι θα πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) στην έδρα της Ενωσης σε μερικές μέρες, ενώ στο Λιμάνι θεωρούν και πιστεύουν πως θα έχουν πολύ περισσότερους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες σε αυτή τη μάχη και δεν θα υποχρεωθεί ο Καταλανός προπονητής να ξεκουράσει πολύτιμες μονάδες, όπως έκανε χθες με τον Μιραλάς και τον Ανσαριφάρντ.

Στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά ενόψει του επαναληπτικού στην επιστροφή του Οτζίτζα Οφόε στη δράση, ενώ δεν αποκλείεται η ομάδα να έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μεταγραφικά έως τότε, με την προσθήκη ενός ή ακόμα και δύο παικτών.

Όλα αυτά είναι που δημιουργούν ευφορία και αισιοδοξία στο Λιμάνι σχετικά με την υπόθεση της πρόκρισης και περιμένουν να οριστεί ένας διαιτητής, που θα σφυρίξει τον φιλοξενούμενο, Ολυμπιακό, ακριβώς όπως ο Σιδηρόπουλος χθες την ΑΕΚ. Οι Ενωσίτες έτυχαν μιας εξαιρετικής διαιτησίας για εκτός έδρας αγώνα, ενώ και οι συνθήκες εντός κι εκτός γηπέδου υπήρξαν ακριβώς όπως τις ονειρεύεται ο κάθε φιλοξενούμενος.

Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου χαρακτηρίστηκε «50ρίσια» από το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων και πλέον, ανάλογη αντιμετώπιση δηλώνουν πως περιμένουν στον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σημείωναν μετά το 0-0 του Φαλήρου ότι «ελπίζουμε στον επαναληπτικό να παίξουμε κανονικό ποδόσφαιρο και να μη συνεχιστούν οι θεατρινισμοί και οι... βουτιές από τους παίκτες της ΑΕΚ».

Γενικότερα πάντως, οι Ερυθρόλευκοι τα είχαν με την τύχη τους που δεν... ισοπέδωσαν αγωνιστικά την ΑΕΚ όταν τους δόθηκε η ευκαιρία και θεωρούσαν βέβαιο πως αν είχαν προηγηθεί νωρίς, όπως δικαιούνταν με βάση την εικόνα του ματς, τότε η πρόκριση θα είχε εξασφαλιστεί ήδη. 

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι Πειραιώτες «η ΑΕΚ γλίτωσε καθαρά από τύχη» και στέκονταν στο γεγονός ότι ο Προτό ήταν κάτι σαν... θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αλλωστε, η Ενωση τελείωσε τον αγώνα με μόλις 4 τελικές προσπάθειες, όταν πολύ πρόσφατα η Ξάνθη και η Λαμία είχαν απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, 6 και 5 τελικές αντίστοιχα. Ομως και άλλες, πολύ πιο αδύναμες ομάδες από την ΑΕΚ, όπως η Κέρκυρα, η Λάρισα και ο Παναιτωλικός κατάφεραν φέτος να απειλήσουν πολύ πιο σοβαρά τους Ερυθρολεύκους, καθώς δημιούργησαν από 12, 11 και 7 τελικές προσπάθειες, αντίστοιχα.

Μόνον ο ΠΑΣ Γιάννινα (3) και ο Απόλλωνας (2) δημιούργησαν κόντρα στον Ολυμπιακό λιγότερους κινδύνους από την ΑΕΚ, κάτι που στον Πειραιά το διακωμωδούσαν μετά τη λήξη του αγώνα της Τετάρτης.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.