Ads Top

«Παίζει» όνομα - τρελή έκπληξη για τον ΠΑΟΚ - Δίνει 800.000 ο Ιβάν για φορ από τη Super League;


O ΠΑΟΚ «καίγεται» για στόπερ και πλέον και για αμυντικό χαφ μετά την πώληση του Τσίμιροτ, αλλά «τρέχει» και το θέμα της απόκτησης ενός… back up του Πρίγιοβιτς! Ποιον φορ από την Super League… γλυκοιτάει ο Δικέφαλος του Βορρά;


Οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ είναι δύο. Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός «εξαριού» αφού ο Γκόικο Τσίμιροτ… αποχαιρέτησε.



    Αυτό δεν σημαίνει όμως πως στην Τούμπα σταματάνε να κοιτάνε για έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Ευθύμη Κουλούρη, με την περίπτωση του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι μια από αυτές που εξετάζονται.



Τα… πλεονεκτήματα του 29χρονου Ισπανού, εκτός του ότι «έχει» το γκολ (11 σε 17 εμφανίσεις φέτος), είναι πως η ρήτρα του είναι προσιτή (περίπου 800 χιλιάδες ευρώ), βρίσκεται σε φουλ φόρμα και γνωρίζει το πρωτάθλημα της Super League και έτσι δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής, ενώ δεν θα έχει… πρόβλημα εφόσον βρεθεί στη «σκιά» του Πρίγιοβιτς.

Το θέμα φαίνεται να είναι οι σχέσεις μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Γιώργου Χριστοβασίλη που μετά την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο τους, όμως αφού στο συμβόλαιο του 29χρονου φορ με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει ρήτρα, οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν… πρόβλημα εάν πάρουν την απόφαση να τον αποκτήσουν!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.