Ads Top

Έρχεται «τρελή» πρόταση 6 εκατ. για άσο του ΠΑΟΚ


Αυτή τη φορά το θέμα είναι υπαρκτό και δεν υποστηρίζεται απλά από δημοσιεύματα πολωνικών, σέρβικων ή αγγλικών ιστοσελίδων. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όχι μόνο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεν, αλλά οι Γάλλοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, όπως γράφει σήμερα η έγκυρη «L' equipe», ή 3,5 εκ. ευρώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες.




Η ουσία είναι πως η Ρεν κινήθηκε για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού του ΠΑΟΚ αλλά και πως η απάντηση που πήραν από τους Ασπρόμαυρους ήταν αρνητική, όμως το… ανησυχητικό για τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά που δεν θέλουν να δουν τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τους να φεύγει μεσούσης της σεζόν και πριν τις μεγάλες «μάχες» σε Super League και Κύπελλο, είναι ότι ο σύλλογος της Βρετάνης είναι έτοιμος να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση!

    Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι, η Ρεν ετοιμάζει πρόταση που θα φτάνει ή και θα ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα είναι τεράστιος… πειρασμός για τον Ιβάν Σαββίδη, παρά τη διαδικτυακή δέσμευση του Γιώργου Σαββίδη πως ο παίκτης δεν πωλείται!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν όμως και κάτι ακόμα. Πως η πρόσφατη επίσκεψη του Πίνι Ζάχαβι στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη, είχε σχέση και με την περίπτωση του Πρίγιοβιτς, δεδομένης της μεγάλης δραστηριότητας του πασίγνωστου μάνατζερ στη Γαλλία, ο οποίος ήταν αυτός που κίνησε τα νήματα στο σούπερ deal μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα για την μετακόμιση του Νεϊμάρ στην «Πόλη του Φωτός».

Επιπλέον, ο Ζάχαβι είναι κάτι περισσότερο από φίλος με τον επίσης πασίγνωστο και ισχυρό μάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος συνεργάζεται με τον Πρίγιοβιτς αλλά και τους… μισούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Εθνική Σερβίας και οι διασυνδέσεις του ανά την Ευρώπη είναι πάρα πολύ ισχυρές.

Εάν, πάντως, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς… κουνήσει μαντήλι τις επόμενες ημέρες, ο ΠΑΟΚ θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του αλλά από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστεί τη βέβαιη «μουρμούρα» του κόσμου του και να κινηθεί πολύ γρήγορα για να βρει τον αντικαταστάτη του Σέρβου, που ανεξάρτητα από το αν είναι «άσφαιρος» μακριά από την Τούμπα μετράει φέτος 14 γκολ σε 22 παιχνίδια, με τα δύο τέρματα που πέτυχε χθες κόντρα στα Τρίκαλα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.