Ads Top

«Σκάει» 3,5 εκατ. ο Μαρινάκης στον παικταρά για 6 μήνες;


«Φωτιά» έχουν πάρει τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει παντού η αίσθηση ότι στο Λιμάνι «ψήνουν» ακόμα ένα μεγάλο «χτύπημα» όπως του Κέβιν Μιραλάς.




Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες βρίσκονται κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως αυτό του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Γάλλους σταρ όντως ενδιαφέρει τους πρωταθλητές, ωστόσο είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που μοιάζει αδύνατον να ολοκληρωθεί, εκτός αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης… τρελαθεί και δαπανήσει ένα κάρο χρήματα, όπως έκανε και στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς.

Πάντως, ακόμα κι αν οι Ερυθρόλευκοι κατάφερναν να πετύχουν μια συμφωνία για τον δανεισμό του διεθνούς εξτρέμ, το ποσό που απαιτείται για καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ, που μαζί με την εφορία πλησιάζει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

    Αξίζει, μάλιστα, να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος αρνήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι την προοπτική της Φενέρμπαχτσε και ένα συμβόλαιο με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, καθώς οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να φτάσουν τις απολαβές του στην Παρί Σεντ Ζερμέν (4,5 εκατ. ευρώ).

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια πολύ ακριβή επιλογή που είναι εξαιρετικά δύσκολο (έως απίθανο) να βγάλουν εις πέρας οι Ερυθρόλευκοι, ακόμα κι αν η Παρί Σεντ Ζερμέν δεχθεί να πληρώσει μέρος από το φετινό συμβόλαιο του παίκτη. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι το όνομα του παίκτη δεν «παίζει» καθόλου σήμερα στην εφημερίδα «Γαύρος»...

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές εξετάζουν και πιο εφικτές περιπτώσεις, όπως αυτή του Τέο Μπονγκοντά, ο οποίος είχε απασχολήσει σοβαρά και το περασμένο καλοκαίρι, πριν καταλήξει ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί ο 22χρονος Βέλγος εξτρέμ δεν έχει προσαρμοστεί και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν ξανά τη συγκεκριμένη περίπτωση και την πλευρά του παίκτη να «ρίχνει» γέφυρες προς το Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, αυτό που κυκλοφορεί σήμερα στον Τύπο, ότι στον Ολυμπιακού κοιτάζουν και για 6άρι, αποτελεί πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportdog.gr, καθώς από χθες σας έχουμε αποκαλύψει ότι αυτή είναι η πρώτη εισήγηση του Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός τεχνικός βλέπει ότι το δίδυμο που παίζει στα χαφ (Ρομαό-Ταχτσίδη) είναι πολύ αργό και έχει ζητήσει έναν πιο γρήγορο «κόφτη», με δημιουργικές ικανότητες, για να μπορεί να παίζει και ως «8άρι».

Όσον αφορά την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο Γιώργος Σπανός επιβεβαίωσε σήμερα στο ΦΩΣ αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει το sportdog.gr, ότι, δηλαδή, ο νεαρός πορτιέρε δεν πωλείται τώρα τον Γενάρη. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο γκολκίπερ του Ατρομήτου θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, κάτι που έχει αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.