Ads Top

Τινάζει στον αέρα ο Λεμονής το μεγάλο deal;


Μπορεί ακόμα να απέχουμε αρκετά από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο στον Ολυμπιακό ήδη εργάζονται εντατικά για τις προσθαφαιρέσεις που αναμένονται να γίνουν στο ρόστερ.




Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκύψουν και πωλήσεις, καθώς οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν παίκτες που απασχολούν ομάδες του εξωτερικού, όπως συμβαίνει τελευταία με την περίπτωση του Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr, οι Πορτογάλοι προσφέρουν στους Πειραιώτες ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για τον Βέλγο μέσο, ενώ οι απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Ακόμα δεν έχει σημειωθεί κάποια νεότερη εξέλιξη, ωστόσο όπως φαίνεται ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα (το έχει παραδεχτεί και δημόσια), με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να του σταθεί εμπόδιο, καθώς δε θα ήθελε ούτε ο Τάκης Λεμονής να έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη δυσαρεστημένο.

Γι' αυτό ο Έλληνας προπονητής δεν έχει ασκήσει κανένα βέτο σχετικά με την παραχώρηση του Οτζίτζα Οφόε όπως γράφτηκε. Ο Τάκης Λεμονής, άλλωστε, έχει ενημερωθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη από ανθρώπους της διοίκησης, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή, στο Λιμάνι παρακολουθούν ζεστά όλες τις καλές περιπτώσεις ταλαντούχων παικτών από Ελλάδα, με τον Ενέα Μιχάι να είναι πάντα ο κορυφαίος στόχος.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ως γνωστόν και ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δε φαίνεται πως στις πρώτες επιλογές υπάρχει ο Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης, αν και δεν περνάει απαρατήρητη η καλή του φετινή παρουσία.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.