Ads Top

«Βόμβες» για Μιραλάς: «Τραγικός όποτε έπαιξε, δεν έχει φιλοδοξία - Τον έδιωξαν στην Έβερτον»



«Καμία σχέση με τον παίκτη του Ολυμπιακού».


Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς τη φετινή αγωνιστική περίοδο και δεν έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή που θυμόμαστε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε στο sportdog.gr ο Νίκος Ρεσπέρης.

Ο αρχισυντάκτης της Match Money και ειδικός στο αγγλικό πρωτάθλημα, μας είπε ακόμα ότι δύσκολα θα ενδιαφέρθει η Γουέστ Χαμ για την απόκτησή του, καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να σταθεί πια στην Premier League.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη θέση που θα του ταίριαζε στον Ολυμπιακό, αν τελικά έρθει τον Γενάρη στην ομάδα, αλλά και στις φιλοδοξίες που φαίνεται να μην έχει πια ο Βέλγος άσος.

«Ο Μιραλάς τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Όποτε τον είχε χρησιμοποιήσει ο Κούμαν, ο Άνσγουορθ αλλά και τώρα ο Αλαρντάις, ήταν κάκιστος. Εκτός κλίματος, εντελώς άλλος παίκτης σε σχέση με εκείνον που θυμόμαστε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό ή στην πρώτη του χρονιά στην Έβερτον. Ακόμα και στην περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν καλύτερος, αν και δεν είχε πολλές ευκαιρίες», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ν. Ρεπέση στο sportdog.gr.

Εκτός του Ολυμπιακού φαίνεται ότι υπάρχει και το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Μιραλάς. Μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο;

«Έχει ακουστεί και γραφτεί στην Αγγλία ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά τίποτα περισσότερο. Ίσως όλα αυτά να έχουν να κάνουν με την παρουσία τού Μόγιες στη Γουέστ Χαμ, καθώς έχουν πολλούς μεσοεπιθετικούς και δεν χρειάζονται παίκτη σε αυτή τη θέση. Αλλά και πάλι δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στην Premier League σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται τώρα».

Θεωρείς ότι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό; Για να κατεβάσει ταχύτητα και να αναγεννηθεί σε ένα οικείο περιβάλλον;

«Όπως σχολίασα και πριν, θεωρώ ότι στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα δεν μπορεί να σταθεί σε ομάδα της Premier League. Αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες, βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει. Κάτι δείχνουν όλα αυτά για τον Μιραλάς. Πολύ περισσότερο με έναν Ολυμπιακό που είναι εκτός Ευρώπης».

Αν υποθέσουμε ότι θα καταλήξει, τελικά, στον Ολυμπιακό, σε ποιο σχήμα και με ποια πρόσωπα θα ταίριαζε;

«Ο καλός Μιραλάς παίζει παντού και κάνει πλάκα. Αλλά σε αυτή την κατάσταση που τον βλέπουμε τώρα, θα έλεγα μάλλον κοντά στον επιθετικό, τον Ανσαριφάρντ ή όποιον άλλον παίζει επιθετικός, για να μην έχει πολλά τρεξίματα. Στην Αγγλία είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Πρόσφατα είχε γραφτεί ότι τον είχε διώξει ο Άνσγουορθ από την προπόνηση, μαζί με τον Σνιντερλέν, για έλλειψη προσπάθειας. Μόνο που ο τελευταίος επέστρεψε αγωνιστικά και παίζει, ενώ ο Μιραλάς δεν "επέστρεψε" ποτέ».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.