Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Διαζύγιο-έκπληξη και... ελληνικά «μπαμ» - Τα πάνω-κάτω για φορ!


Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.


Μπορεί ο Ολυμπιακός να προχώρησε στην εκκαθάριση του ρόστερ, αποφασίζοντας να θέσει εκτός ομάδας τέσσερις παίκτες του (Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντίελαρ), ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να προχωρήσουν και σε άλλες αποχωρήσεις.

Όπως λέγεται, στο Λιμάνι θέλουν να «καθαρίσουν» την ομάδα από παίκτες που έχουν δείξει ότι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο «ξεσκαρτάρισμα» θα αφορά και τον χώρο του άξονα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκύψει εκεί και κάποια μεγάλη έκπληξη όσον αφορά το επόμενο κύμα αποχωρήσεων, καθώς ο Τάκης Λεμονής παρουσιάζεται να μην είναι ευχαριστημένος με την παρουσία συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν και κινήσεις ενίσχυσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παρακολουθούν αρκετούς στόχος από τη Super League, πέρα από κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις που εξετάζουν από το εξωτερικό (βλέπε Μιραλάς).

Eίναι πολύ πιθανό, δηλαδή, οι πρωταθλητές να προχωρήσουν σε μεταγραφές από την Ελλάδα, με τους υποψήφιους να είναι πολλοί, όπως ο Μιχάι του Παναιτωλικού, για τον οποίο σας αποκαλύψαμε χθες ότι στον Ολυμπιακό έχουν αποκτήσει ήδη τον πρώτο λόγο, αλλά και ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τελευταίος αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι, όμως, δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση. Πάντως, δεν υπάρχει ανησυχία, μιας και τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο νεαρός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού δε δείχνουν να ευσταθούν. Το πιο πιθανό, άλλωστε, είναι ο παίκτης να μείνει στα Γιάννινα μέχρι το καλοκαίρι και τότε στο Λιμάνι να αποφασίσουν οριστικά αν θα τον αποκτήσουν.

Όσον αφορά την ενίσχυση στην επίθεση, μετά τη θεαματική άνοδο των Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς, μάλλον οι σκέψεις για μεταγραφή φορ «παγώνουν», αν και μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν από τα περισσότερα Μέσα ως κάτι δεδομένο.

Εξάλλου, μόνο εύκολη δεν είναι η αποδέσμευση του τρίτου επιθετικού, του Εμάνουελ Εμενίκε, μιας και το συμβόλαιο με τον Νιγηριανό είναι αρκετά... μπερδεμένο, ενώ και ο παίκτης δεν παρουσιάζεται θετικός να αποχωρήσει τον Γενάρη. Οπότε, δε θα αποτελέσει έκπληξη αν παραμείνει τελικά στο ρόστερ ως τρίτη λύση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.