Ads Top

«Ο Τζαβέλλας γυρνάει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό»


Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιώργος Τζαβέλλας θα επέστρεφε για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μόνο για χάρη του Ολυμπιακού.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΦΩΣ με πηγές από την Τουρκία, ο Τζαβέλλας θα ερχόταν στην Ελλάδα για να αγωνιστεί μόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτή η πληροφορία αποκαλύφθηκε επειδή οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν για αριστερό μπακ τον Γενάρη.

Ο Χρβόγιε Μίλιτς έχει ήδη ενημερωθεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και στο μεταγραφικό τραπέζι των Πειραιωτών έπεσε το όνομα του 30χρονου αμυντικού που αγωνίζεται στην Τουρκία μετ ην Αλάνιασπορ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη γείτονα χώρα αναφέρουν πως ο Γιώργος Τζαβέλλας το καλοκαίρι είχε κάνει ένα άνοιγμα προς τον Ολυμπιακό λέγοντας πως δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει με τα ερυθρόλευκα και θα άφηνε ακόμα και τα 2 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως για να πιάσει λιμάνι!

Οι Τούρκοι, όμως, σύμφωνα με το ΦΩΣ, τονίζουν πως ο διεθνής άσος θα επέστρεφε στη Super League μόνο για τον Ολυμπιακό και όχι για τον ΠΑΟΚ, ούτε για την ΑΕΚ, ενώ υποστηρίζουν πως τον Σεπτέμβρη που ο Τζαβέλλας ήταν στο Καραϊσκάκης για τα ματς της Εθνικής έκανε κουβέντα σε φιλικό επίπεδο με τους Πειραιώτες!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.