Ads Top

«Τρελάθηκαν» οι Ολυμπιακοί - Ειρωνείες για Σπανούλη, «επίθεση» σε Ιτούδη, «πέσιμο» στον Μπόγρη!


Απίθανες αντιδράσεις μετά την ΤΣΣΚΑ! - «Τρελάθηκαν» οι Ολυμπιακοί - Ειρωνείες για Σπανούλη, «επίθεση» σε Ιτούδη, «πέσιμο» στον Μπόγρη!


Άκρως αποθεωτικά είναι τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού στα social media, μετά την τεράστια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Στην πλειοψηφία τους οι φίλαθλοι υμνούν τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και ειρωνεύονται όσους τις προηγούμενες μέρες τον καλούσαν να αποσυρθεί.

Απεναντίας, αρκετά είναι τα επιθετικά σχόλια για τον Δημήτρη Ιτούδη, ενώ πολλοί είναι αυτή που ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Γιώργου Μπόγρη.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα στη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook:

-Τώρα πως γίνεται να έχουμε ένα μυρωδιά προπονητή και τον σπανουλη γερό που πρέπει να φύγει, και η ομάδα να είναι πρώτη στην Ευρώπη, δεν ξέρω πραγματικά. Κάποιοι τύποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα

-Ιτουδη ποσο σε ετσουξε η ηττα απο τον ΜΕΓΑ ΘΡΥΛΟ η διαιτησια σου εφταιξε μηπως θυμασε τα αισχη που ειχες οταν ησουν βοηθος στον διορισμενο πρωταθλητη του μπασκετ τον ποα

-Συγχαρητήρια σε όλους αλλά επείγον 3ο ψηλό. Ο Μπογρης Δεν μπορεί. Ο Μακλιν έσκασε απόψε

-Ρε διαολε τι μαριχουάνα πήρανε και αγοράσαμε αυτόν τον Μπόγρη .....Μέχρι και Βουγιούκα θα παιρνα .......ανανέωσε μακλιν από χθες

-Μην ξαναακουσω κανενα πονηρηδη να βριζει τον Σπανουλη θα τον χορτασω καντηλια αντε λοιπον ολοι εχουν αποψη

- ιτουδη πες αλευρη ο θρυλος σε γυρευει με μιση ομαδα σου εκανε παρτι καλος εισαι

-Ποιος σπανουλης έπρεπε να έχει σταματήσει το μπάσκετ από το 2012 !!!! Νούμερα !!!

-Και με 12 παίχτες και με 10 και με 7 και με 5 και 40 βολές να σ δωσουν και 50 και με μισή ομαδα πάντα και παντού θα σε γλενταω !!!! Γιατί εδώ είναι Πειραιας και τσσκουλα δεν περνας !!!!

-Άλλοι μιλάνε για τα έξι ευρωπαικά και άλλι μιλάνε για μια ομάδα με καρδιά που δεν μασάει σίδερα και έχει παραδώσει τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής και μπάσκετ(τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία)Καληνύχτα κύριοι να είμαστε γεροί να καμαρώνουμε την ομάδα μας!!!!!!!!!!!!

-ήμερα παιδιά να πούμε τον Σπανούλη ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που έχει προσφέρει τόσα χρόνια αλλά πλέον δεν κάνει???μη βγάζουμε λάθος συμπεράσματα με μια ή δύο κακές εμφανίσεις, στήριξη σε αυτή την ομάδα που με τέτοια ψυχή και πάθος στα δύσκολα βγαίνει νικήτρια απέναντι σε τεράστια μπάτζετ και προϋπολογισμούς.Ζητω ο Ολυμπιακός!

- Οι τζάμπα Ολυμπιακοι έγιναν κωλοτουμπες και "πανηγύριζουν" για την νίκη και την εμφάνιση του Σπανουλη που έπρεπε να αποσυρθεί πριν από λίγες μέρες

-Συγχαρητήρια στην ομάδα συγχαρητήρια στους παίχτες που δίνουν την ψυχή τους αλλά σφαιρο μια χάρη ,διωξε αυτόν τον μπογρη γιατί έχω 65αρα τηλεόραση και είναι κρίμα να την σπάσω εξαιτίας του..βρες ένα μικρό από το εφηβικό και δήλωσε τον. .και βοήθησε λίγο τον Ρόμπερτσ τον ματζαρη να ανεβάσουν ψυχολογία και να πάρουν σουτ. ..Πάμε γερά για το επόμενο ματς. ..

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.