Ads Top

Αλέφαντος: Έγκλημα με Κούτρη - Μπράβο στον Μαρινάκη που τον έδιωξε, πούλα και Τζούρτζεβιτς


Εγώ θα πω ορισμένα πράγματα μέσα από την ψυχή μου για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Είδα την πιο μέτρια Γιουβέντους που έχω δει τα τελευταία χρόνια, καμία σχέση με τη χαλύβδινη ομάδα άλλων καιρών.




Αν δεν ξέραμε ότι είναι η Γιουβέντους, θα μπορούσαμε να την περάσουμε και για ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να παρασυρθεί από το όνομα της Γιουβέντους, πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του γιατί έγιναν μεγάλα λάθη πάλι.

Δεν το σχολιάζει κανείς, αλλά το γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο λάθος που πρέπει να διδάσκεται από προπονητές. Όταν η μπάλα παίζεται στην αριστερή πλευρά του αντιπάλου σου, δηλαδή στην πλευρά του Ομάρ, και κάνει πάσα ο αντίπαλος μπακ, ο αριστερός σου μπακ πρέπει να κινηθεί πρώτος στην καρδιά της περιοχής μήπως η μπάλα περάσει από πόδια, ώστε να τη διώξει. Είναι έγκλημα που έχει χωθεί ο Γκουαρδάδο μέσα και σκοράρει με τον Κούτρη από πίσω του. Δεν γίνονται αυτά. Μεγάλο λάθος. Θα τέλειωνε το ημίχρονο 0-0 χωρίς αυτό.

Με μία μέτρια Γιουβέντους και με έναν ανύπαρκτο Ιγκουαίν επί 90 λεπτά. Με ένα δίδυμο στόπερ Ένχελς- Νικολάου που δεν πιέστηκαν. Και όταν βγήκε αλλαγή ο Ντιμπάλα, τελείωσανε αυτοί. Εγώ τα λέω επειδή είμαι Γιουβέντους στην Ιταλία και την παρακολουθώ. Ήταν ευκαιρία να μη χάσει ο Ολυμπιακός και να έχει να λέει κάτι, ότι δεν έχασε ούτε από Μπαρτσελόνα ούτε από Γιουβέντους στην έδρα του.

Το ξαναλέω, έμοιαζε με ελληνική ομάδα, χωρίς Κιελίνι, με τον Μπονούτσι να έχει φύγει, μόνο με τον Μπαρτζάλι από πέρσι.

    Αλλά πώς να την απειλήσεις. Ο Τζούρτζεβιτς δεν έχει ταχύτητα και ντρίμπλα, περιμένει να του έρθει η μπάλα να τη στείλει μέσα. Ο Μπεν τα ίδια.

Ο Ολυμπιακός ξαναλέω πρέπει να πάει με τον Ανσαριφάρντ και να χτυπήσει έναν πολύ καλό σέντερ φορ στις μεταγραφές που τον χρειάζεται, θα σταματήσει να βασανίζεται η ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα και μπορεί να το πάρει, αξίζει η επένδυση να γίνει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Αρκεί να φτιάξουν οι ερυθρόλευκοι τα προβλήματά τους που είναι προπονητικό στον τρόπο άμυνας και παικτικό στην επίθεση.

Μπράβο στον Μαρινάκη που έδιωξε τον Καρσελά, δεν ήταν κανονικός ποδοσφαιριστής έλεγα από νωρίς, τον Ζντίελαρ που πάντα έλεγα ότι είναι αργός και δεν κάνει, τον Μίλιτς και τον Καπίνο ο οποίος λόγω χαρακτήρα χαράμισε τα προσόντα του. Για εμένα πρέπει να πάρει τον Μιραλάς και να πουλήσει τον Τζούρτζεβιτς και τον Μπεν. Και αρκετά πια με τα εξτρέμ που δεν σκοράρουν όπως ο Σεμπά.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.