Ads Top

Αλέφαντος: Εγώ τα έλεγα, αυτόν τον άσο του ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει ο Ολυμπιακός, θα αφήσει εποχή!


Δεν τους άρεσε ο Λουτσέσκου και ήθελαν να τον φάνε. Άσχετοι χτύπαγαν τον Λουτσέσκου λες και είχαν καλύτερο από αυτόν τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και τον Ουζουνίδη έλεγαν κάποιοι ότι θα πάρουν. Ρε τον Αλέφαντο να ακούτε. Η προπονητική διαφήμιση που έχει γίνει στον Ουζουνίδη είναι άνευ προηγουμένου.




Ο Λουτσέσκου δεν είναι άσχημος προπονητής, παίζει το 4-4-2 καλά, την είχε κάνει ομάδα την Ξάνθη, αφού έφυγε εκείνος έπεσε.

Θα διώξετε τον Λουτσέσκου για να πάρετε τον Ουζουνίδη, έχετε τρελαθεί; Τι ήταν αυτά που διάβαζα;

Και τι θα έκανε δηλαδή ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟΚ; 4-4-2 θα έπαιζε και αυτός, όπως ο Λουτσέσκου! Αυτό που έχει παίξει σε όλες τις ομάδες του ο Ουζουνίδης.

Δηλαδή άλλος προπονητής που θα παραλάμβανε τον ΠΑΟΚ στην κατάσταση που τον βρήκε ο Λουτσέσκου όταν ανέλαβε, θα τα είχε πάει καλύτερα; Με αυτό το σέντερ φορ τον Πρίγιοβιτς που δεν μπορεί να κουνηθεί; Με τον Βιερίνια 35 χρονών;

Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε προχθές, έκανε το πιο ουσιαστικό παιχνίδι του. Μου άρεσε όχι μόνο επειδή νίκησε, αλλά και ως εικόνα. Ταχύτητα, τσαγανό, μέτρησε και ότι έβαλε νέα παιδιά μέσα. Πρώτη φορά μου άρεσε και ο Κουλούρης που εγώ δεν τον πάω. Και ο Πέλκας έπαιξε στη θέση που πρέπει να παίζει, δεκάρι.

    Τον δε Λημνιό όταν τον είχα δει στον Ατρόμητο είχα βγει και είχα πει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τον πάρει διότι έχει ταχύτητα και πάει στο ένας με έναν. Και έχει κορμί που μπορεί να δουλευτεί, παίρνει δουλειά. Οι αναγνώστες θα το θυμούνται, είχα πει ότι ο Λημνιός θα αφήσει εποχή. Και πολύ νέος ο μπαγάσας.

Θα ξαναπώ ότι τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα τον έχει η ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ έφτιαξε μία καλή ομάδα χωρίς μεγάλους παίκτες και μάλιστα κατάφερε να καλύψει και τα μεγάλα κενά με τους τραυματισμούς του Μάνταλου και του Γιόχανσον. Ξύπνιος, έχει ρίξει βάρος να παίζει με δύο κυνηγούς μαζί, αφού δεν έχει πολλούς καλούς παίκτες, πετάει και τον Λιβάγια μέσα και τον Αραούχο μαζί.

Είχαν ταχύτητα, αλληλοκαλύψεις, βάζανε και τα πόδια τους στη φωτιά, μου άρεσε η ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Τρέχουνε, γερή ομάδα. Δεν την περίμενα έτσι την ΑΕΚ το καλοκαίρι γιατί δεν είχε μεγάλους παίκτες. Έχει όμως προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα χειρότερά του ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Ο Πανιώνιος στήνεται πολύ καλά, μπορώ να σας πω ότι αν και δεν του έχουν βγει τα αποτελέσματα, είναι από τις λίγες ομάδες που στήνονται τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου καλή ανάπτυξη, δεν είχε ταχύτητα, δεν είχε αλλαγές, δεν είχε τακτική.

    Βλέπεις την ΑΕΚ και αν είσαι προπονητής καταλαβαίνεις ότι ακολουθούν οδηγίες του προπονητή. Βλέπεις τον Παναθηναϊκό και δεν καταλαβαίνεις τι ακολουθούν. Και δεν έχει πολύ χειρότερους παίκτες από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες, όμως πρέπει να το πάρει χαμπάρι ο Λεμονής ότι αυτό το υλικό με τα εξτρέμ που είναι μακριά από το γκολ, θέλει 4-4-2. Πρέπει να ρίξει βάρος στον Ανσαριφάρντ να μην τον βγάζει από την 11άδα, με δικαιώνει ο Ιρανός που έχω πει πολλές φορές ότι αυτός είναι ο καλύτερος φορ του Ολυμπιακού -και όταν δεν έπαιζε καθόλου- πρέπει όμως να βάζει και τον Τζούρτζεβιτς γιατί μέσα στην περιοχή είναι επικίνδυνος.

Νομίζουν ότι ο Λιβάγια είναι καλύτερος κυνηγός από τον Ανσαριφάρντ; Κάνουν λάθος.

Έλα εδώ ρε Καρσελά, πόσα είναι τα γκολ σου; Έλα εδώ κύριε Σεμπά, πόσα γκολ έχεις βάλει; Δεν ντρέπεσαι με τέτοιο κορμί 2 μέτρα παλικάρι να μην πηδάς καν για κεφαλιά; Έλα εδώ Πάρντο, πόσα γκολ έχεις βάλει; Έλα εδώ Μαρίν, πόσα γκολ έχεις βάλει;

Ή θα βρεις λοιπόν ένα τρόπο να προπονήσεις την ομάδα ώστε να πάρει γκολ από τα εξτρέμ, ή θα το γυρίσεις σε 4-4-2- αλλά να το δουλέψεις στο Ρέντη- ώστε να πάρεις τα γκολ από τα δύο σέντερ φορ σου. Δεν είναι κακό το 4-4-2, με αυτό το σχηματισμό έχουν πάρει Τσάμπιονς Λιγκ και Παγκόσμια Κύπελλα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.