Ads Top

Χαμός στην Τούμπα με Μπίσεσβαρ - Άναψε φωτιές σε Λουτσέσκου - Τον τελειώνει ο Μίχελ;


Ραγδαίες εξελίξεις ενόψει Γενάρη στον ΠΑΟΚ! Δεύτερες σκέψεις για άσο του ΠΑΟΚ που «εξέθεσε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι από τους αγαπημένους της ασπρόμαυρης κερκίδας αλλά βλέπει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι με το… κιάλι;


Δεν θα είναι… βόμβα μεγατόνων εάν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αγωνίζεται από τον Ιανουάριο και μετά σε άλλη ομάδα.

Το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει από το καλοκαίρι άλλωστε με λεπτομέρειες για την περίπτωση του Ολλανδού άσου του ΠΑΟΚ, που ξεκάθαρα δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μεγαλύτερη απόδειξη, το ότι έχει αγωνιστεί μόνο 174 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα (βασικός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και έξι φορές ως αλλαγή).

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα πάντως, με το γκολ που πέτυχε και την εν γένει παρουσία του, ο Μπίσεσβαρ κατά κάποιο τρόπο… εξέθεσε τον Ρουμάνο προπονητή που μέχρι τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί εμπιστευόταν συνεχώς τον Μαροκινό και όχι αυτόν, παρά το ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νάπολι δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ και δεν έδωσε ούτε μία ασίστ σε 11 παιχνίδια και 936 λεπτά συμμετοχής, όλα ως βασικός!

Στα… αυτιά του Sportdog έφτασε πως ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί, σε συνδυασμό με την όλη καλή στάση που έχει κρατήσει ο Μπίσεσβαρ από το ξεκίνημα της χρονιάς και το ότι από τον Ιανουάριο και μετά ο ΠΑΟΚ θα έχει παιχνίδια «φωτιά» σε Super League και Κύπελλο, έχουν βάλει σε… δεύτερες σκέψεις και τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το μέλλον του Ολλανδού, που δημόσια δηλώνει πως δεν θα είχε πρόβλημα ακόμα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλονικείς!

Τι θα συμβεί τελικά; Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα. Όχι μόνο για τον Μπίσεσβαρ αλλά και για το μέλλον και άλλων πρωτοκλασάτων παικτών του ΠΑΟΚ, γιατί όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Τούμπα λένε πως θα υπάρξουν και… εκπλήξεις!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.