Ads Top

«Τα έσπασε» ο Καρίμ στα αποδυτήρια, φώναξε μέχρι και τον ατζέντη του - «Βράζει» το λιμάνι



Γιατί είναι έξαλλοι στον Πειραιά, τι έγινε με τον Ιρανό.


Της εξυγίανσης το... ανάγνωσμα θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι παρακολούθησαν και στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με το σκανδαλωδώς, όπως υποστηρίζουν, μη κατακυρωμένο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στο Λιμάνι λένε πως οι  Λαρισαίοι, Τζήλος και Γκάγκας, σφύριξαν αδιάφορα και να «έκλεισαν τα μάτια» στο γκολ του Ιρανού φορ, επιτρέποντας έτσι στον ΠΑΣ Γιάννινα να μείνει «μέσα» στο ματς και τη διεκδίκηση του βαθμού έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Στον Πειραιά ήταν έξαλλοι με το νέο... εξυγιαντικό κρούσμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, γι’ αυτό  και ο Κώστας Καραπαπάς δήλωσε ότι «ο κόσμος θα έμπαινε μέσα στο γήπεδο με αυτά που έβλεπε».

Μάλιστα, τα στελέχη των Πειραιωτών, που ζήτησαν μετά τη λήξη του ματς εξηγήσεις από τους διαιτητές για την... αβλεψία τους, δεν πείστηκαν ούτε από τη δικαιολογία πως ήταν μια πολύ δύσκολη φάση γιατί ο β' βοηθός ήταν μακριά από την ευθεία της εστίας του Γιαννίκογλου και δεν είχε καλό οπτικό πεδίο, προσπαθώντας να ελέγξει αν είναι οφσάιντ ή όχι ο Ανσαριφάρντ πριν υποδεχτεί την μπάλα και σουτάρει...

Στο Λιμάνι θεωρούν τη δικαιολογία «φθηνή», καθώς ο Γκάγκας δεν είχε κανένα οπτικό εμπόδιο προς το τέρμα, ενώ η μπάλα πέρασε αρκετά μέσα από τη γραμμή, σε βαθμό να είναι εμφανές από πολλά μέτρα μακριά πως πρόκειται για καθαρό γκολ.

Πέραν όλων αυτών, έντονα εκνευρισμένος ήταν και ο ίδιος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και δεν μπορούσε να το κρύψει στα αποδυτήρια των Ερυθρολεύκων. Το έδειξε, μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, όταν σταμάτησε τους Τζήλο και Γκάγκα στο δρόμο για τη φυσούνα των αποδυτηρίων και τους εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για τη μη κατακύρωση του γκολ.

Ο Ιρανός έλεγε πως του «έκλεψαν» ένα καθαρό τέρμα και έτσι, του στέρησαν με το τέλος του α’γύρου να είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 8 γκολ.

Μάλιστα, τα παράπονα αυτά ο Ανσαριφάρντ φρόντισε να τα μεταφέρει και προς τον μάνατζέρ του, Ρέζα Φαζέλι, ο οποίος ήταν στο γήπεδο και επισκέφτηκε τον πελάτη του στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς.

Πάντως, ο Φαζέλι δεν έμεινε μόνο σε αυτό το τετ α τετ. Καθώς συνοδεία των Κριστιάν Καρεμπέ, Κούλη Δουρέκα επισκέφτηκαν για περίπου 30 λεπτά τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη και συζήτησαν για πολλά και σίγουρα, «καυτά» θέματα.

Λεπτομέρειες της συνάντησης αυτής δεν διέρρευσαν, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί ότι ο γερμανοτραφής ατζέντης πολλών γνωστών παικτών εκπροσωπεί και τους Χατζισαφί, Μασούντ, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, θα φύγουν σε λίγες μέρες από τον Πανιώνιο...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.