Ads Top

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, συμπεριφέρεται σαν..τουρίστας! - Ποιος «προκαλεί» και τον κάνουν... δώρο να φύγει


Χτυπάνε το κεφάλι τους οι ερυθρόλευκοι.  


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που διαβάσατε στις 14 Δεκεμβρίου για ζωηρό και έντονο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αποκτήσει τον Εμάνουελ Εμενίκε προκύπτει από τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου!

Κυρίως σε Ρωσία και Τουρκία υπάρχουν σαφείς αναφορές τις τελευταίες ώρες πως ο 30χρονος διεθνής επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να την ενισχύσει και στην ευρωπαϊκή της παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ (οι υποχρεώσεις των Ρώσων για τους «32» της διοργάνωσης ξεκινούν πιο γρήγορα από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο).

Οπως όλα δείχνουν, ο Νιγηριανός, ο οποίος εδώ και καιρό είναι «ωσεί παρών» στον Ρέντη και περιφέρεται σαν... τουρίστας στις εγκαταστάσεις της ομάδας χωρίς να προπονείται καν, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από τον Ολυμπιακό, βέβαια, θα... πανηγυρίσουν αν υπάρξει οριστική κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση και σίγουρα, στην Πλατεία Αλεξάνδρας ευελπιστούν ότι σύντομα θα απαλλαγούν από την περιττή και εντελώς ανούσια παρουσία του διεθνούς φορ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.