Ads Top

Θα «σκάσει» περισσότερα και από Μιραλάς γι’ αυτόν τον φορ; «Τρελά» ονόματα στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ!


Η πιθανή αποχώρηση Εμενίκε φουντώνει τις φήμες.  


Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση σέντερ φορ ενόψει Γενάρη μετά την αναγέννηση των Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς.

Βέβαια, η φημολογούμενη αποχώρηση του Εμενίκε μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση ενός επιθετικού και γι' αυτό ενδεχομένως να κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ονόματα υποψηφίων στόχων για την ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης.

Ένα απ' αυτά που ήρθε στο προσκήνιο είναι και του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος ετοιμάζεται τον Γενάρη να αποχωρήσει από τη Νιουκάστλ, όχι, όμως, με πώληση. Η αγγλική ομάδα συζητάει μόνο τον δανεισμό του παίκτη και, μάλιστα, χωρίς οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, κάτι που ενδεχομένως να μην εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σέρβος φορ είναι ένας παίκτης με πολύ υψηλό κασέ, που για να έρθει στην Ελλάδα από την Πρέμιερ Λιγκ είναι πιθανό να πρέπει να καταβληθούν από τον Ολυμπιακό περισσότερα χρήματα απ' ότι χρειάζονται και για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς. Αυτό και μόνο φανερώνει πόσο δύσκολη είναι η συγκεκριμένη περίπτωση για τους Πειραιώτες, αν όντως 23χρονος άσος βρίσκεται στα υπόψιν των πρωταθλητών.

Όσον αφορά ένα άλλο όνομα φορ που ακούστηκε τελευταία για τους πρωταθλητές, του Ταβάμπα, μοιάζει δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό από άποψη... επικοινωνιακή. Ο παίκτης ανήκει στην Παρτιζάν, από εκεί που αποκτήθηκε ο Τζούρτζεβιτς, για τον οποίο έχει εκδηλωθεί αρκετή αμφισβήτηση, οπότε θα ήταν κάπως... παράλογο να κάνουν κίνηση οι Πειραιώτες ξανά για φορ από τη συγκεκριμένη ομάδα και μάλιστα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταβάμπα δεν είναι καθαρός σέντερ φορ, αλλά παίζει περισσότερο ως περιφερειακός, μια θέση στην οποία είναι δεδομένο πως θα γίνει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, με τον Μιραλάς να είναι πάντα ο κορυφαίος στόχος. 

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.