Ads Top

Κρυφό σχέδιο για τη βόμβα που θα ρίξει το Καραϊσκάκη


Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό απασχολεί εδώ και μήνες τους φίλους της ομάδας, με τα σχετικά σενάρια να αναπτύσσονται διαρκώς. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ουσιαστικά ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από την προσπάθεια εξαιτίας της στάσης της Έβερτον.




Για την ακρίβεια, βγήκε προς τα έξω ότι οι Πειραιώτες δεν επιθυμούν να εξελιχθεί η υπόθεση σε «σίριαλ» και γι΄ αυτό αποφάσισαν να μην μπλέξουν σε παζάρια με την αγγλική ομάδα, η οποία δεν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της.

Παρ’ όλα αυτά, ίσως η συγκεκριμένη εξέλιξη να μη σημαίνει και τίποτα. Τί εννοούμε; Δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή και ο Βέλγος να ντυθεί ξανά στα «ερυθρόλευκα», αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλοι χειρισμοί στην υπόθεσή του!

    Το μέλλον του Μιραλάς είναι κατά πάσα πιθανότητα μακριά από την Έβερτον, αφού δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, ενώ είναι δεδηλωμένη εδώ και καιρό η επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Η πρόσφατη αλλαγή δεδομένων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλευρά του παίκτη, η οποία φαίνεται πως έχει αλλάξει στάση. Ο ίδιος ο Βέλγος διεθνής δεν κατάφερε να πετύχει κάτι το προηγούμενο διάστημα. Πίεσε την Έβερτον, όμως βρήκε… τοίχο κι έτσι πλέον αναλαμβάνουν δράση οι εκπρόσωποί του, οι οποίοι ίσως να λειτουργήσουν ως «συμπαίκτες» του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η πλευρά του Μιραλάς τηρεί πλέον σιγή ιχθύος και περιμένει το κατάλληλο timing προκειμένου να μπορέσει να βρει άκρη με τον Αλαρντάις και την αγγλική ομάδα και να «ξαναζεστάνει» το θέμα του Ολυμπιακού για να γίνει η μεγάλη επιστροφή!

Φυσικά, πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν υπάρχει δρόμος που οδηγεί εγγυημένα τον παίκτη στον Πειραιά. Εάν δεν βρεθεί άκρη με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Μιραλάς θα κοιτάξει το καλύτερο για την καριέρα του εξετάζοντας τις όποιες άλλες επιλογές υπάρχουν ώστε να αποδεσμευτεί από την Έβερτον, δίχως απαραίτητα να περιμένει τον Ολυμπιακό. Κι οι Ερυθρόλευκοι όμως, κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.