Ads Top

Επικό ξέσπασμα ΠΑΟΚτσή: «Τους χαλάμε τα Σαββατοκύριακα!»


Aυτά κάνει ο ΠΑΟΚ και χαλάει τα Σαββατοκύριακά τους. Πάνω που τους καλόμαθε να χάνει μακριά από την Τούμπα, ή να βολεύεται με ισοπαλία, πάει στην Ξάνθη και παίρνει τρίποντο. Γράφει ο Κ. Βασιλόπουλος.




Συγγνώμη αλλά, αυτά δεν επιτρέπονται. Που πας ρε ΠΑΟΚ και κερδίζεις; Ποιος σου έδωσε αυτό δικαίωμα; Ρώτησες τον… κολοσσό της ερυθρόλευκης προπαγάνδας (sorry επικοινωνίας ήθελα να γράψω); Ρώτησες τους όψιμους συμμάχους του, ρεπόρτερ της ΑΕΚ (δεν αναφέρομαι σε όλους φυσικά) που παρακολουθούσαν με αγωνία το παιχνίδι της Ξάνθης και με τη λήξη του γέμισαν το διαδίκτυο με λάσπες;

Ρώτησες όλους αυτούς τους ανθρώπους ρε ΠΑΟΚ, πριν κερδίσεις στην Ξάνθη; Και άντε κέρδισες, έπρεπε να το κάνεις με καλή εμφάνιση και μεγάλο σκορ; Δεν μπορούσες δηλαδή να κερδίσεις με 0-1 με καραμπόλα ώστε να είναι πιο εύπεπτη η νίκη;

Ειλικρινά σας λέω και τους καταλαβαίνω και τους δικαιολογώ. Τόσο τον… κολοσσό της ερυθρόλευκης προπαγάνδας (sorry επικοινωνίας ήθελα να γράψω), όσο και όσους ρεπόρτερ της ΑΕΚ έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά για το ποιος θα γράψει το χειρότερο τερατούργημα ώστε ανάλογα να… εκτιμηθεί το έργο του.

Με την ίδια λογική, μπορώ να γράψω ότι οι είδα το απόγευμα της Κυριακής, παίκτες του Λεβαδειακού… ματιασμένους. Δεν θα ασχοληθώ. Ο ΠΑΟΚ δεν θα διεκδικήσει και εν τέλει θα κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί οι άλλοι είχε χειρότεροι απ΄ αυτόν. Θα το διεκδικήσει και θα το κατακτήσει γιατί είναι καλύτερος.

Όσες συμμαχίες κι αν γίνουν, όσο λάσπη κι αν πετάξετε, δεν θα καταφέρετε να φρενάρετε αυτό που χτίζετε στην Τούμπα. Τα γράφω ολ΄ αυτά γιατί το βράδυ του Σαββάτου, εξοργίστηκα με την συντονισμένη επίθεση ερυθρόλευκων και κιτρινόμαυρων. Εξοργίστηκα αρχικά. Στην πορεία διασκέδασα με τον πόνο που προκάλεσε η μια και μοναδική μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ. Φαντάζομαι τι θα γίνει στη συνέχεια.

Πάμε παρακάτω. Ο Δικέφαλος στην Ξάνθη ήταν ΟΜΑΔΑ. Με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Η νίκη δεν κατακτήθηκε γιατί ήταν καλοί ο Λημνιός, ο Πέλκας, ο Πασχαλάκης (που όντως ήταν κάτι περισσότερο από καλοί) και ο Μακ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη με ομαδικό πνεύμα, συνολικό πάθος και ανεξάντλητη ορμή. Κάποια στιγμή θα… γύριζε ο διακόπτης.

Αυτό ακριβώς έγινε στη Θράκη. Ο ΠΑΟΚ… γύρισε τον διακόπτη και με συμπεριφορά ΟΜΑΔΑΣ, πέτυχε την πρώτη νίκη μακριά από την Τούμπα. Το γεγονός που με γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον, δεν είναι η νίκη. Σαφώς και το ζητούμενο ήταν οι τρεις πόντοι. Θεωρώ ότι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε κάτι μεγαλύτερο στην Ξάνθη. Έγινε ξανά σύνολο. Ναι, σύνολο. Οι εικόνες των πανηγυρισμών μετά τα γκολ και η συνολική λειτουργία της ομάδας (στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο) παραπέμπουν σε ομάδα συνόλου. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Όταν οι ομάδες αποκτούν αυτή την φιλοσοφία, κατακτούν τίτλους.

Θα κλείσω με το πολυφορεμένο αλλά πάντα επίκαιρο, «Ο Κύζας έχει την ευθύνη για ότι συμβαίνει στον Παναθηναικό». Τι, όχι; Δεν φταίει ο Κύζας; Εχει άλλος την ευθύνη; Αλήθεια που είναι όλοι εκείνοι οι «αντικειμενικοί» που μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τούμπας, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι, για όλα φταίει ο Κύζας;

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.