Ads Top

Οργιάζουν οι φήμες για μεταγραφές στο Λιμάνι


Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο φουντώνει η ονοματολογία στον Ολυμπιακό, μιας και είναι δεδομένο πως οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.




Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση πως ακόμα δεν έχουν «αποκαλυφθεί» οι πραγματικοί στόχοι των Πειραιωτών και ότι οι υποψήφιοι που κυκλοφορούν τελευταία στον Τύπο δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους Ερυθρόλευκους.

Μία τέτοια περίπτωση φαντάζει, για παράδειγμα, ο Γιάνις Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από γαλλικές ομάδες. Στο λιμάνι ψάχνουν όντως για μεσοεπιθετικό παίκτη, καθώς επίκεινται αποχωρήσεις στη συγκεκριμένη θέση (με φαβορί τον Οφόε), ωστόσο ο 26χρονος μέσος δε μοιάζει να είναι στις βασικές επιλογές των πρωταθλητών.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και με μία εγχώρια περίπτωση, τον Χατζισαφί του Πανιωνίου, που σήμερα παρουσιάζεται ως «κλεισμένη» μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αλλά στην πραγματικότητα ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη κρούση από τους Πειραιώτες. Ο συγκεκριμένος παίκτης όντως αρέσει στο Λιμάνι και παρακολουθείται, ωστόσο μόνο σίγουρη δεν είναι η άφιξή του στου Ρέντη τον προσεχή Γενάρη.

Στο μεταξύ, πάντα συντηρείται το όνομα του Γάλλου Μασάς στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως στον Πειραιά θέλουν οπωσδήποτε ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κάπως έτσι εξηγείται και η απόφαση για παραμονή του Ανδρούτσου στο ρόστερ.

Πάντως, αν όντως στον Ολυμπιακό προχωρήσουν την περίπτωση του νεαρού Μασάς, θα πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, καθώς όλες οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο ταλέντο που μπορεί να παίξει με άνεση τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι, καθώς διαθέτει πολύ καλά επιθετικά χαρίσματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.