Ads Top

Τρομερό: «Ψήνεται» η... βόμβα με Κουτρουμπή - Αυτή η ομαδάρα τον έβαλε στο μάτι!


Σπουδαία προοπτική στην καριέρα του Έλληνα στόπερ.


Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να διώξει τον Γιώργο Κουτρουμπή, το sportdog.gr σάς αποκάλυψε πως ο Έλληνας άσος φλερτάρει με μία μεγάλη μεταγραφή στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, σας είχαμε αναφέρει ότι για τον έμπειρο στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον και από μια κορυφαία ομάδα από τη συγκεκριμένη χώρα, χωρίς, ωστόσο να αναφέρουμε το όνομα. Σήμερα μάθαμε, λοιπόν, ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι ο σύλλογος που έχει βάλει στο στόχαστρο τον άσο του Παναθηναϊκού!

Η πορτογαλική ομάδα εξετάζει τον Γιώργο Κουτρουμπή ως μια low budget επένδυση, μιας και ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ο παίκτης να τα βρει με το Τριφύλλι και να μείνει ελεύθερος.

Είναι γνωστό ότι ανάμεσα στον παίκτη και τους Πράσινους δεν υπάρχει καθόλου καλό κλίμα, ωστόσο από τη στιγμή που βρίσκεται στον ορίζοντα μια τόσο μεγάλη προοπτική καριέρας για τον Έλληνα στόπερ, είναι πιθανό να βάλει νερό στο κρασί του και να συμφωνήσει σε μια συμβιβαστική λύση για την αποζημίωσή του, αν και μπορεί να διεκδικήσει την ελευθερία του και μέσω προσφυγής.

Από την άλλη, πάντως, το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ δεν είναι ακόμα τόσο προχωρημένο και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για... τελειωμένη μεταγραφή. Κάθε άλλο, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να θεωρηθεί επίσημο το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, ενώ δεν αποκλείεται να μην προχωρήσει ποτέ σε ουσιαστικό επίπεδο.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι η Σπόρτινγκ βλέπει τον Έλληνα στόπερ ως μια καλή λύση για την άμυνά της, τη στιγμή που υπάρχει κι άλλη ομάδα από τη χώρα, μικρότερου βεληνεκούς, που έχει ψηλά στα υπόψιν τον παίκτη.

Εξάλλου, τα δικαιώματα του Γιώργου Κουτρουμπή διαχειρίζεται το γραφείο του μεγαλομάνατζερ, Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος μπορεί να πετύχει ένα μεγάλο deal γα τον 26χρονο αμυντικό, που θυμίζουμε ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.